A allman New member 20. prosinca 2011. #1 Ime mi je Damir, ponosni vlasnik sam "staaaareee" Xantie II 1.8 16v/98 god. i želja mi je da na ovom forumu nađem odgovore na sva pitanja a vezano uz održavanje iste. Pozdrav forumaškoj ekipi iz Koprivnice! alac-gore:
Ime mi je Damir, ponosni vlasnik sam "staaaareee" Xantie II 1.8 16v/98 god. i želja mi je da na ovom forumu nađem odgovore na sva pitanja a vezano uz održavanje iste. Pozdrav forumaškoj ekipi iz Koprivnice! alac-gore:
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 20. prosinca 2011. #2 Pozdrav imenjače i dobrodošel :hello::hello:
Marko Well-known member 20. prosinca 2011. #3 Zdravo! Dobrodošao na bajkovito putovanje u potrazi za odgovorima..... Epsko putovanje u tri nastavka: "Gospodar Chevrona: Mehaničareva družina" "Gospodar Chevrona: Dvije generalke" "Gospodar Chevrona: Povratak malja"
Zdravo! Dobrodošao na bajkovito putovanje u potrazi za odgovorima..... Epsko putovanje u tri nastavka: "Gospodar Chevrona: Mehaničareva družina" "Gospodar Chevrona: Dvije generalke" "Gospodar Chevrona: Povratak malja"
citroen xm break New member 20. prosinca 2011. #10 Dobrodošao! uživaj na forumu! ..ti imaš servisera u Koprivnici za citrače!
A allman New member 20. prosinca 2011. #11 Hvala na dobrodošlici ! @citroen XMbreak Neznam na kojeg misliš...ima jedan Glista ...."mešter"-stara škola Citroena ;-)
Hvala na dobrodošlici ! @citroen XMbreak Neznam na kojeg misliš...ima jedan Glista ...."mešter"-stara škola Citroena ;-)
Lakii Well-known member 21. prosinca 2011. #14 Dobrodosao! Ne kuzim, zasto stare, ima samo 10-15 godina, pa to je nista!