M mpiva13 New member 16. siječnja 2013. #1 Pozdrav svim forumašima, od nedavno sam vlasnik Citroena xantie 1.9td iz 97.g. i to mi je prvi Citroen, pa sam naletio na ovaj forum i vidim da tu ima svašta za naučiti.
Pozdrav svim forumašima, od nedavno sam vlasnik Citroena xantie 1.9td iz 97.g. i to mi je prvi Citroen, pa sam naletio na ovaj forum i vidim da tu ima svašta za naučiti.
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 16. siječnja 2013. #2 Pozdrav i dobrodošel rijatelj: mpiva13 je rekao: vidim da tu ima svašta za naučiti Više... alac-gore:
Pozdrav i dobrodošel rijatelj: mpiva13 je rekao: vidim da tu ima svašta za naučiti Više... alac-gore:
Marko Well-known member 16. siječnja 2013. #3 Pozdrav i dobrodošao! Sad ovaj vikend u Kašteli gostuje show "Lijepom našom" jel?
D Dujo New member 19. siječnja 2013. #7 Pozdrav iz susjednog Trogira.. Znaci ti si taj sto je neki dan oblak dima izbacio na kastelanskoj ispred mene.. Cadzi dobrooo.. @Marko je 16-og je bio shooooooow u čučurcu, ovaj Kaštel Sučurcu..
Pozdrav iz susjednog Trogira.. Znaci ti si taj sto je neki dan oblak dima izbacio na kastelanskoj ispred mene.. Cadzi dobrooo.. @Marko je 16-og je bio shooooooow u čučurcu, ovaj Kaštel Sučurcu..