Pozdrav iz Kaštela !!!

conta671

bonbon
Pozdrav svima na forumu Citroena i nadam se da nesmetam,komentirat ću samo kad budem ima potrebu i nadam se nenametljivo. Posjedujem savršenog c2 1,4i iz 2005 godine 12-ti mjesec s pređenih 76000 kilometara i za sada (a nadam se i u buduće ) nemam problema . Zahvaljujem se na prijemu !!!

Ciki vts

New member
Jako dobar motor za taj auto, uz 1.4hdi, jedan od boljih motora sto se tice odrzavanja i potrosnje goriva, kako si zadovoljan sa autom?

conta671

bonbon
Moram Ti reć Ciki da sam pre prezadovoljan,potrošnju sam nakon ovog najnovijeg poskupljenja sveo na 6,5li tj. vozim ga umjerereno ! Ali problem je šta noga sama krene i onda nemam mjere. Sve u svemu nevjerojatan auto,ima sam do sada svakakve i skuplje i jače ali ovaj je vrh vrha !!! Nevjerojatno je da ga neproizvode više .

Večina C2 je s vts-om i vtr-om, mislim na forumu ,ili griješim !?

Posljednje uređivanje:

conta671

bonbon
Zivio, pozdrav!
A zasto ga prodajes na njuskalu :confused:
Ma možda nisi vidia koja je cijena tj. nabia sam malo višu (fiksnu) da vidim nebi li se ko zalipia i da bi ga za te novce!!!! Inače,nedam ga jer je stvarno dobar!!!!

A kad bi proda ovog za te novce uzea bi opet citroena !!!

Hvala Vam na dobrodošlici !!!!!

brezC4

New member
A kad bi proda ovog za te novce uzea bi opet citroena
netko ima signature: "...citroen je kao javna kuća: malo te je sram kad trebaš u njega ući, ali kad si jednom unutra ne rado ideš van..." :D

mislim da je ta prikladna i pogađa situaciju ;)

Na vrh