Pozdrav iz Finske

gigo980

Member
pozdrav od Rijecana na privremenom radu u Finskoj..
Dakle trenutno vozim Xsaru Picasso iz 2003 god.kojoj je svemu sudeci dosao dan kada cemo se morat rastat ne zbog km(116000) vise zbog godina..nadam se da ce buduceg vlasnika sluziti kao mene!
Kao sto rekoh oko je ovaj puta baceno na C4 Medveščak..znam da zelim panoramu,navigaciju(zbog velikoga ekrana)i bijela perla boju...vas pitam za savijet....dakle ja bi diesela od 115 konja...sta kazete 115 ili 92 konja?

nadam se ugodnom tipkanju i naravno dobrim i korisnim savijetima...

poz gigo980

ZlatkoC4

Well-known member
Dobro nam došao.:hello:

Koliko gradska a koliko otvorena cesta?

Ako radiš više otvorene ceste uzmi 115ks 6brzina .
ako si na kračim relacijama i grad onda ti je dovoljan kao moj od 92 ks.

gigo980

Member
znas kako je Rijeka brdovita...nezelim se zbog 1000eur kolka je razlika izmedju ta dva motora zeznuti...morat cu sad kad se vratim ic probat taj od 92ks jer ovoga od 115ks nemaju u rijeci kolko sam dobio informaciju!

ZlatkoC4

Well-known member
znas kako je Rijeka brdovita...nezelim se zbog 1000eur kolka je razlika izmedju ta dva motora zeznuti...morat cu sad kad se vratim ic probat taj od 92ks jer ovoga od 115ks nemaju u rijeci kolko sam dobio informaciju!
Sory! tek sad vidim da si rekao Rijeka definitivno idi na 115ks. i ovaj ti vuče odlično od 92ks ni jedan nije trom. ali radi konfiguracije Rijeke gore dolje manja ti je potrošnja sa jačim motorom. nema veze imju li ili ne taj motor u ponudi on je u Citroen HR u ponudi ni oni ga mogu naručiti.
Inače ti je moja preporuka naručiti ga u Cib-commerce Nadinska 9. Zagreb. pročeš povoljnije i brže češ rješiti sve. ako hočeš dati ču ti kontakt. tel. oni su br.1 što se tiče citroena u HR. ja sam isto tamo uzeo medveščaka a iz Vinkovaca sam.

gigo980

Member
moze svakako...moram potrazit u mailovima dal sam i njima poslao upit za ponudu...rekao sam da onaj tko da najbolju ponudu tamo cu ga i kupiti bez obzira bilo to i u Vukovaru..ja sam se odlucio za 115ks samo sam htio cut malo vase komentare..

ZlatkoC4

Well-known member
moze svakako...moram potrazit u mailovima dal sam i njima poslao upit za ponudu...rekao sam da onaj tko da najbolju ponudu tamo cu ga i kupiti bez obzira bilo to i u Vukovaru..ja sam se odlucio za 115ks samo sam htio cut malo vase komentare..
daj mi neki e-mail pa ču ti poslati kontakt i dati savjet. ja sam ga kupio u 9mj. imaš u mojoj garaži od 92ks. i sad imam 5300km odličan auto samo za tvoje područije definitivno 115ks.

ovdje na forumu ne možeš slati privatne poruke dok ne napuniš određeni broj postova.

gigo980

Member
jesam jesam....vec je poslan upit...hvala jos jednom....placam rucak u Garfildu u Vinkovcima ako bude realizirana kupnja kako treba:)

Na vrh