Blago tebiDrage forumašice i dragi forumaši,
ja sam Dorian, dolazim iz Rijeke i od pred dva tjedna sam vlasnik novog Citroenovog vozila C4 Picasso. Do sada sam izrazito zadovoljan autom i svime što on nudi!![]()
Imaš neugodna iskustva sa njima ili?Želim ti šta manje posjeta Ark-u!!!
Ma nemam ništa jer sam novi citroenovac jedino šta sam imao sa njima loše je čekanje potvrde o homologaciji preko 20 dana.(imaš u tememe)Imaš neugodna iskustva sa njima ili?
Vidio sam, baš sam nešto kasnije nego sam te upitao vidio tu temu. A meni su rekli 15 dana od dana isporuke auta će biti homologacija, probne tablice mi stavili 10 dana, a osiguranje 17 dana. Zovem ja njih i pitam za homologaciju, kažu da zovem na 15-ti dan od dana primopredaje, i čak su se ponudili da mi registraciju produže o svom trošku (za nevjerovati), i tako ja i napravio. I vidi čuda, 15 dan od primopredaje zovu oni da je homologacija stigla. Gledam ja nju, datum na njoj dva dana prije primopredaje meni auta. Seronje.Ma nemam ništa jer sam novi citroenovac jedino šta sam imao sa njima loše je čekanje potvrde o homologaciji preko 20 dana.(imaš u tememe)