Potvrda o homologaciji

radojkta

Member
Novi sam na forumu i novi vlasnik C4 Medvešćaka 90hdi.
Autom sam zadovoljan ali nikako sa stvarima poslije toga.
naime auto mi je isporučen 02.01.2012. a ja vozim još sa probnim tablicama jer nisam dobio tu potvrdu o homologaciji pa ne mogu registrirati vozilo ni normalno se voziti!A šta je najbolje nitko neće da mi objasni o čemu je stvar ni u Citroen Hr ni u kući gdje sam ga kupio!Kakvasu vaša iskustva i nakon koliko ste dobili tu potvrdu?!

igp

New member
naime auto mi je isporučen 02.01.2012. a ja vozim još sa probnim tablicama jer nisam dobio tu potvrdu o homologaciji pa ne mogu registrirati vozilo ni normalno se voziti!A šta je najbolje nitko neće da mi objasni o čemu je stvar ni u Citroen Hr ni u kući gdje sam ga kupio!Kakvasu vaša iskustva i akon koliko ste dobili tu potvrdu?!
ja sam dobio potvrdu tek 20 dana nakon kupnje vozila i auto sam vozio cijelo vrijeme.
Da me slučajno zaustavila ploicija nakon 14-og dana, kaznu bi samo odnio u auto kuću koja me i zavlačila i nije odgovarala na moje upite kada ce homologacija biti kompletirana.

Èini mi se da su i ostali čekali više od 14 dana.

radojkta

Member
Ma ja sam ga osigurao i kasko i redovna al moram opet na tehnički kad dođe ta potvrda!A svi drugi vlasnici drugih vozila kažu da su je dobili sa vozilom1

Damaj

Active member
Ja sam vozio na probama skoro 2 mjeseca, kada ti auto kuća u kojoj si uzeo auto uplati dobavljaču i zadnji novčić za tvoj auto dobit će sve papire, a potom ćeš i ti dobiti komplet papire.

ignacyus

New member
Pozdrav,
Ja sam auto kupio 05.12.2008...osigurao ga taj dan i vozio na probnim tablicama 2 sedmice dok nisu istekle...otisao u auto kucu..poduzili mi tablice...dobio potvrdu o homologaciji 02.01.2009 i registrirao ga..
bez brige...
LP
I.

Matija

New member
Ja znam što je. Muljaža sa parama i plaćanjem državi.

Ja sam isto tako dugo čekao na potvrdu. Tri puta su mi u auto kući na njihov trošak produžavali probne tablice i osiguranje. Ja sam naravno auto kasko osigurao i prije nego sam ga preuzeo.

Na kraju sam poludio i nazvao Citroen Hrvatsku i "objasnio" da sam ja odavno platio auto (kredit je realiziran 15ak dana prije isporuke) i da ću za koji dan trebati platiti prvu ratu kredita i da ju neću platiti dok ne dobijem taj papir. Onda su kao počeli nešto, pa već smo poslali, joj ne znam, sad ćemo to provjeriti, ako nije poslano poslat ćemo, blabla...

Nekim čudom se potvrda o homologaciji sutradan pojavila brzom poštom u auto kući.

A na njoj datumi i žigovi od dana kad je auto ušao u HR. :whistling:

Nažalost, sve se mora na mišiće raditi... :(

macola

New member
naime auto mi je isporučen 02.01.2012. a ja vozim još sa probnim tablicama jer nisam dobio tu potvrdu o homologaciji pa ne mogu registrirati vozilo ni normalno se voziti!A šta je najbolje nitko neće da mi objasni o čemu je stvar ni u Citroen Hr ni u kući gdje sam ga kupio!Kakvasu vaša iskustva i nakon koliko ste dobili tu potvrdu?!

da te utješim ,ako ti već homologacija kasni ne boj se nisi jedini mamicu im ,ALI
citroen to uvelike popravi naknadno . vjeruj mi kasnila mi je homologacija dok nisam zabrundal na njih ( a sa 115 kg i ovako neobrijan da me vidi i drug 1 potpredsjednik vlade bi se usrao) i o5 ali,ali nikad vjeruj mi NIKAD ti neće kasnit ,čak dapače doć će i ranije uplatnica za kredit

avalanche

New member
Da nije možda velebni Auto Luka? Znači mjesec dana me lažu i muljaju. 3 puta mi produžuju probe i osiguranje. Onaj jadnik od prodavača priča takve gluposti i nebuloze o proceduri nabavljanja homologacije dok mu nisam reko da znam tu proceduru koja je poprilično jednostavna a zove se plati pa dobi. Na dan kad mi je trebala doć homologacija ja sam bez najave došo po nju jer mi je bila obećana, kad ono nje nema. Znači urlao sam jače od Tarzana i jako mi je malo falilo da ga ne udarim čak se i šef spustio dole i pitao koji k. Nebi vjerovao al došla je taj dan. Famozne šefove riječi Povukao sam vezu. Ugl. Poanta priče: poučen iskustvom ubuduće tražim ozbiljan autosalon za suradnju, a prije svega za servis jer vidim da tamo u Luki sami šegrti rade

Morski Pas

New member
Odmah pri isporuci auta, do sad sam kupovao 4 nova auta (samo jedan citro) i sa svima sam homologaciju dobio pri isporuci, ne mogu vjerovat da je moguce ovo sto vi pricate?!
Stvarno sramota po te autokuće.

Na vrh