Poklopac motora

Cutac

Prèkaroš
Ma ne mislim na jurnjavu nego na gaženje, tipa u drugoj. O čemu se priča, 1.6, 92 konja?
Nije to neka snaga, čisto da ga se stišće starom cestom druga-treća. Nisu visoke brzine, a dobro za čišćenje. Ili ga ne vadiš iz treće, samo ga nagaziš kad ti se ukaže prilika.

Ja sam na staroj cesti često sa gasom do poda, a nikad ne idem preko ograničenje+15.
Istina, teže izvedivo sa jačim autima.

To je ono što se kaže da je slabiji auto zabavniji :D Kad sam s Fiestom išao nekamo, druga, treća, gas do poda i na kraju idem 80-90. To da u VTS-u napravim išao bih 150, zato ga nikada ni ne vozim jer nemam gdje :D

Mjour

New member
i mene je cijena sokirala, i dalje mi je nevjerojatno da je 370 kn 4 litre ulja dok kupim u auto krese potpuno isto ulje za 125 kn.. ima li jos koji ovlasteni u splitu / blizini, makar trebao vozit 50 km za normalnu cifru servisa
hvala unaprijed

Limun

Member
Predpostavljam da je ulje o kojem pričaš total ineo ecs 5w-30, ali mi 125 kn nekako malo za 4 litra tog ulja. Ja ovdje plaćam 12.5km~50kn za 1L.

Kele

PSA Fan
Koji ekran imas,matrix ili onaj veliki za navigaciju?Proveri dijagnostikom mozes li uci u modul ekrana.Ekran je odvojen i on je zaseban modul.Pregledaj i osigurace.U najgorem slucaju krepao je LCD displej ili samo njegovo osvetljenje.

Mjour

New member
rt6 navigacija velika
trazio i googlao u panici, nasao neki soft reset da se drzi tipka za eject nesto nesto, uglavnom to je uspjelo ponovno pokrenuti ekran
sad se tu i tamo duze pali ( 20 tak sekundi ) a tu i tamo u par sekundi odma cila navigacija i muzika

visaluteju

Well-known member
Ni ja nemam plasticni poklopac vec taj sto ti kazes vuneni, mislio sam da nikakav drugi i ne ide ? Uslikacu kasnije pa okaciti da uporedimo jel to to.

Evo slike

https://imgur.com/a/gkRfBm5
Jel' ima neka posebna procedura skidanja ovog "poklopca". Hoću malo da zavirim ispod, međutim kada vučem ova dva (šta god to bilo) djavola koji se vidi na slici, neće da se skinu, već se taj gumeni čep samo rasteže. Bojim se ako budem vukao još jače da će se otkinuti- Ječ treba možda nešto okrenuti ili šta ja znam ? Ugl. meni ne ide od ruke ? :)

Na vrh