gdje mogu nabavit plastiku promjera otprilike 25 cm koja drzi ukrasnu kozu oko mjenjaca ? ima zubove na sebi koji su mi pukli !?
ma ko zna koja je to .....Upravo sam neki dan ja sebi to slagal, upalo mi je sve u nutra pri čiščenju interijera
treba onaj bijeli prsten namijestiti u onu gornju plastiku gdi su prekidači za podizanje stakla, malo je zeznuto al ide, treba odštekati đekove od podizača stakla i upaljača...
to na otpadu možeš nači.
u najbilzem ovlastenom servisu LOLgdje mogu nabavit plastiku promjera otprilike 25 cm koja drzi ukrasnu kozu oko mjenjaca ? ima zubove na sebi koji su mi pukli !?
gdje mogu nabavit plastiku promjera otprilike 25 cm koja drzi ukrasnu kozu oko mjenjaca ?
ebay, možda?u najbilzem ovlastenom servisu
HAHAHAHAHAHAHAma ko zna koja je to .....udarila nogom pa su ti svi plasticni zubovi pukli,ugl.kad budem na kompu pa cu stavit sliku na sta tocno mislim
![]()
![]()
pa cu stavit sliku na sta tocno mislim
Udžbenički primjer reciklaže u auto-industriji... odlično zapažanje Krkinjo!mjenjača a ne manđetu od stojadina
Ova gumena manžeta je puno lakša za održavanje.kad ima kožu oko mjenjača a ne manđetu od stojadina
Ova gumena manžeta je puno lakša za održavanje.
Što se tiče plastike, zanimljivo da je na eBayu nema, ali ima budalarija kao što je ručica mjenjača u obliku teniske loptice, nogometne lopte i sl. i to baš prilagođene na C3. :wtf:![]()