kralj98
Member
4500€Koliko si platio taj auto?
4500€Koliko si platio taj auto?
Validna reakcija. Ne trebaju mi, imam na njemu godinu dana stare univerzalke Mišelinke.**** te bog, ja svog nisam ni za 4 mogao. ****te di si bio lani u 5. mjesecu.
Jel trebaš zimske gume na čeličnim felgama? 205/55/16, Dunlop Winter Sport 5.
Hoćeš reći da imaju odvojene pumpice za šajbu i ovo? Jer šajbu uredno prska.Pumpicu van i testiraj direktno na 12v... ili potegni žice do nje, ovisno kako je izvedena
Hvala, budem nalio čistog alkohola. S tim inače uspijem riješiti sva začepljenja, ako je do toga. Tako je draga prosula pileću juhu po mišu, pa sam s tim očistio.Mozda je zapušena, ne znam jel se pritiskom otvara. Sipao bih sirće u posudu za tečnost, rastvorice sve naslage. Ne treba puno sipati
Da, obično auti imaju da svako treće/četvrto prskanje šajbe, aktivira i pranje farova (svjetla moraju biti upaljena). Također ako baš želiš farove prati, onda ručicu povučeš dvaput za redom. Kažem obično je tako, ne znam konkretno za 207.Hoćeš reći da imaju odvojene pumpice za šajbu i ovo? Jer šajbu uredno prska
Ajd budem probao tako. U uputstvima od auta piše da samo trebaju pozicije biti upaljene. Mislim nije hića, al bi htio da radi kad već postojiDa, obično auti imaju da svako treće/četvrto prskanje šajbe, aktivira i pranje farova (svjetla moraju biti upaljena). Također ako baš želiš farove prati, onda ručicu povučeš dvaput za redom. Kažem obično je tako, ne znam konkretno za 207.
Probao sam na sve načine; bez, pozicije, kratka i duga...Upali kratka pa probaj
Nope. Ceratec će završiti u katalizatoru jer ti troši puno ulja, a ovo za dizne nije neka sreća.https://ulja.hr/proizvod/liqui-moly-cera-tec-300-ml-injection-cleaner-300-ml/ isplati li se ovo natočiti jednom u motor?
Prije da je krepala onda ta druga pumpica. Izvukao sam oba perača, vrlo su lako ispala van. Samo sam ih noktom povukao. Znači da mehanizam ne bi trebao bit zaštopan, eventualno da je krepala ta pumpica. Jel znate možda poziciju iste?Imaš dvije pumpice, da.
Moguće da je krepala, a možda nemaš dovoljno tekućine za pranje.
Probaj izvući perače malo van, ali nježno jer su stari, da vidiš jel ih uopće imaš. Možda imaš samo poklopce, bez ičega ispod.
Trebalo bi prati kad su upaljena kratka svjetla na prvom povlačenju, a onda nakon nekog vremena, ja mislim.
Ali čudno mi je da 207 uopće ima perače u HR, to bih očekivao za nordijske zemlje ili Austriju, Švicarsku.
Nope. Ceratec će završiti u katalizatoru jer ti troši puno ulja, a ovo za dizne nije neka sreća.
To ti je ko kad si napaljen, pa učinkovitost drkanja naspram ****nja. Jebeš i bude ti lakše i budeš na miru, a drkaš i za sat vremena opet isto.
Tak i ovo za dizne.
Negdje na rezervaruJel znate možda poziciju iste?