• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 

- Oglas se otvara kao zasebna tema.

- Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

- Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

- Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

- Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

- Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

- Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

- Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

- Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

P: Citroen C4 Grand Picasso, Shine, 2.0hdi, automatik, panorama, radar

-dominic-

Active member
Donator foruma
Eto da forumaši znaju, plan je da poslije registracije ostane ista cijena, i onda je to to. Znači dao bi ga sada za 13500. Da je ovaj biser umjesto 11 kila ponudio 13, možda bi imao trenutak slabosti i pristao.

Kao što rekoh, za šefa bu druga cijena, jer je rekao da ako ga ne prodam do 15.8 kada se vraća s GO i ako proda Travelera, uzima ga sigurno.

Pankoz

Active member
Sretna prodaja :)
Odavno nisam video tako lep i zdrav automobil,a oprema brutalna.
Ja sam mog velikog Picassa prodavao skoro 3 meseca,koliko je bio na oglasima.
Doduše,nije bio ni primaći tvom po opremi i izgledu,ali srazmerno tome je i bila cena.
Bio sam siguran da ko dođe da vidi automobil da će ga i kupiti.I zaista tako je i bilo :giggle:.
Lošija stvar je bila da niko drugi nije zvao osim tog kupca iako je bilo solidno pregleda,a cena vrlo konkurentna sa ostalom ponudom na oglasima.

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Nemogu vjerovati da se još nije prodao. Koliko "nude"! Da mogu brzinski nači kupca za moga, za 12000 EUR, ladno bi doplatio razliku do tvog! Uvijek sam htio da ima panoramu, zadnja led svjetla i 2.0 motor!

-dominic-

Active member
Donator foruma
Jedan 11k mrtav hladan. A jedan iz Dubrobnika ispituje, sve o kuki, o 7 sjedala, i onda je ponudio 12500. U Pon ga vozim u Neostar, na probnu nekom kupcu.

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Jedan 11k mrtav hladan. A jedan iz Dubrobnika ispituje, sve o kuki, o 7 sjedala, i onda je ponudio 12500. U Pon ga vozim u Neostar, na probnu nekom kupcu.
Ja bi se držao te cijene, ima doslovno sve. Ako slučajno nekako prodam svog nabrzinu, eto me.

Na vrh