• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

P: Berlingo 1.6 HDI 8V, 2011. godište

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

liberty

Well-known member
Prodajem Berlingo iz koliko toliko aktualne teme
Obzirom da o njemu pišem od kad sam ga kupio - sve se zna i sve je transparentno.
Bitniji podaci su.
92 ks, 5 brzina, multispace oprema (tada srednja), 2011. godište, 198.000 km, 2 seta čeličnih felgi s gumama (po meni su oba seta, osobito zimski polako za zamijeniti)
ovako iz glave , da ne tražim po temi - na oko 170.000 km je rađen veliki servis, od zadnjeg servisa je prošlo oko 7.000 km
auto je registriran do 9/2023.
od 1. dana je moje vlasništvo
nije razbijan
ima jedno vrlo neugledno oštećenje kod zadnjeg fara na karoseriji, koje je.....iskreno najvjerovatnije veći trošak za popraviti iako je površine 5 cm2, ali....tko popravlja, popravlja veću plohu
i obruč upravljača mu je istrošen (gore sam stavio navlaku)
i ključ skakavac ima oštećene tipke već valjda 7 godina (mehanizam radi, gumene tipke su dale svoje)
nešto lupka naprijed desno, ja imam osječaj da je to čašica poluosovine, kao što je bilo na lijevoj strani (trošak dobar materijal i ruke cca 370 kn)
ono što može smetati svakog pa i mene je da je DPF prilično pun i radi regeneraciju svakih cca 250 km uobičajene vožnje (inaće je na oko 400 km radio kad je bio noviji)

znamo da su cijene polovnih na Internetu pretjerane
pa se određivanjem cijene ne vodim njima
nego realnim stanjem auta i godina na njegovim leđima, znajući da je auto održavan, ali estetski s nedostacima.

za ljude s foruma je to 34.000 kn + pun tank dizela da se kupac sretno vrati kući gdjegodživi + pojedemo o mom trošku pizzu da nitko nije gladan
nekom će djelovati povoljno, nekom nepovoljno - ja niže od te cijene ne bi razglabao, mislim da je korektna, kada ga oglasim na Internetu staviti ću veću cijenu jer sam svjestan da ćemo u konačnici doći na isto a da se ljudi vole cjenkati

Hvala
Lp
Ivan
099/5214336
 
Posljednje uređivanje:
Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh