• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 

- Oglas se otvara kao zasebna tema.

- Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

- Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

- Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

- Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

- Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

- Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

- Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

- Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

P: Android uređaj 2x. RT4, RT6, RD4, Nomad, Kess V2, MPPS V16, razno.

ExOduS442xb

Racing
Pozdrav svima.

Prodajem neke razne stvari koje već mjesecima ili godinama stoje zapakirane i vjerojatno se neće nikad ni koristiti.
Između ostaloga:

2x Android Navigacija 16gb/2gb 7inch - (Paše u razne PSA automobile cirka 2010 -+ par godina C5/C4, 308 itd) - rekao bih u modele u koje su išli RNEG, RT4/5/6, RD4 itd.
1x Android - korišten u C5 nekih pola godine (bez gps antene (zadrzao sam ju), cijena nove nekih 10-15e) - 200e
1x Android - novi, samo testiran, nekorišten - 215e

- Androidi dolaze sa svom opremom, svim audio/video kablovima, imaju masu opreme. Ima i canbus adapter pa rade komande sa volana. Može se spojiti kamera na vozilo i tko zna što sve, gledanje filmova (ako je nekome do toga). Ubaciti cu sliku kako je to kod mene izgledalo, imam i snimku negdje ako nekom treba.

Ne radi u modelima sa pojačalom, barem mi nismo uspjeli (nema zvuka).

1x RT4 iz C5 2009 (poznat jos kao i RT3 evo) 220e

1x RT3evo/4/5 USB kabel (novi original dio, nekorišteno) - 20e
broj dijela: 864919 6574JH

1x RD4 iz C5 (2010) - (u kompletu sa maskom 100 ili zasebno 60e)

1x Maska/kućište sa ventilacijom za RD4 za C5 - 50e
broj dijela: 96823559677

1x Display od RD4 (cijena ako ide sa maskom iznad za RD4 radiom 40e ili zasebno 60e)
broj dijela: 96664836 80-00

1x Bluetooth module poznat kao "Nomad" iz C5 (2010) u kompletu sa RD4 - 20e ili zasebno 30e
broj dijela: 0308169

1X lajsna za C5 (unutar kabine na kokpitu) - 30e (u kompletu sa maskom od RD4 - 20e)

1x RT6/RNEG2 iz C4 (paše i u P508 jer je model bez maske) u kompletu sa maskom iz C4 (mislim da se radi o exclusive modelu) ide jeftinije - 250 eura.
broj dijela: 9800247580

1x Maska iz C4 za model sa RT6 navi - 100 eura
broj dijela: 9666027577

1x Yatour bluetooth adapter 60 eura - korišten u kombinaciji sa RT4 sustavom za povezivanje mob-a i radia/navi uređaja. (paše na brojne uređaje)

Kess 5.0.17 - (MASTER) sa svom opremom i dodacima - 70e
(Oprema za remapiranje, korišten sa skidanje mape sa SID201 - 2.7 hdi)

MPPS V16 - 15e (korišten za remap 2.0 HDI 80kw)

Cijene je moguće korigirati, javite se.

Slike će biti ionako razbacane, nešto sam slikao nešto nisam, javite se privatno ako vas nesto zanima a nije među slikama.

Prilozi

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Yatour je virtual CD changer. Emulira CD-ove na način da napraviš 6 foldera (CD1, CD2...) i u svaki staviš do 99 MP3 pjesmica.
Šaltaš preko tipki na volanu.

Nomad je OEM Bluetooth adapter za RD4 koji standardno ne podržava BT Handsfree pozive.
Nomad2 je isto to, plus što je imao i dodatni USB utor gdje si mogao uštekati koješta (mislim i MP3 file-ove).
Naravno, u oba se ušteka i mikrofon da bi mogao telefonirati...

ExOduS442xb

Racing
Ne mogu se točno sjetiti, ali mislim da sam normalno streamao glazbu sa moba na rd4, ako se ne varam nomad je također potreban da bi rd4 mogao preko bluetootha primati primati pozive. Meni je telefon uredno bio povezan sa radiom (tvornički).

A što se tiče Yatoura, moram provjeriti (pronaći kutiju) i vidjeti koji je točno model, MacSlavko MacSlavko nisam točno siguran da je to taj, znam da je bluetooth adapter koji smo bili uparili sa RT4 da bi mogao primati pozive preko BT-a jer RT4 nema tu opciju. Bacam se u potragu.

Na vrh