Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Zmix

New member
Re: Neobavezni razgovori

Ej,care..a di si ?? I ti si jucer partijao,a ? :D:D
Bar da sam partijao... :meh:

Ufff, bio težak dan juče...
Pre podne sam bio na poslu (guuuužva!) a popodne sam išao na Dunav da sređujem čamac.
Naravno, ubila me i ova promena sata, ustao sam sat ranije.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

A poćinje sezona guštanja s čamcem,a ? :D
Ja jućer bio s društvom vani,gledali onaj jad,bijedu i sramotu od utakmice s Gruzijom-straaaaašno :eek:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Malkice :D:D:D

Jutros mi nije dal vrag mira,pa sam se digel u pol 8..počela sezona formule 1 a to se ne propušča :wub:,kad ono-jopet razočarenje ka i sinoć :wtf::(...ferrari tek četvrti :twisted:

1587 VTS

New member

Moj stari je zagrizeni f1 fun, taj se dize ako treba i u 4 ujutro gledat utrku :whistling: Ja sam bio nekad, u zadnje vrijeme pogledam kad stignem. Jutros sam spavao :eek:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Izgubili 1:0 u 90 minuti :twisted:
Na cjeloj tekmi pucali dvaput po golu :wtf:,to je bilo nešto prestrašno za gledat :(

Zmix

New member

Izgubili 1:0 u 90 minuti :twisted:
Na cjeloj tekmi pucali dvaput po golu :wtf:,to je bilo nešto prestrašno za gledat :(
Auuu... :meh:

Ovi moji su igrali protiv S. Irske, pobedili su 2:1 ali igra nije bila nešto čime bi mogli da se pohvale.
Ako se i desi neko čudo pa se kvalifikuju na EP, bolje bi im bilo da ostanu kući da se ne blamiraju tamo.
Inače, igralo se bez publike zbog one nacionalističke stoke što je pravila nerede u Italiji. :mad:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Znam :D,gledo sve sažetke.. baš je bilo otužno vidjet prazne tribine,al su bar dobili :whistling:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh