Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

superhrvoje

Member
Re: Iskustva s reklamacijama

... besvjesti da bi drzao ritam HDi-ja, a onda srkne 11L bez ikakvog srama. Po gradu da ne pricam. HDi je skuplji od benzinca 3000 Eur, ali ni sekund ne dvojim oko izbora :)
Evo kratko: radije kupi 1.6HDi ako još nisi kupio. Ne znam kakva je razlika u cijeni, ali u vožnji je ima. Meni je 1.6 HDi 92 u C3 ugodniji i "kulji" za vozit čak i od 1.6 16v (110). Verzija 92 trebala bi biti na granici tog razreda osiguranja, a potrošnja nije niš veća od 1.4HDi.

brzi35

New member
Re: Neobavezni razgovori

kaj ti je..samo piva i svaka tekma je dobra :p..idem spat..sutra nova nada da idem po auto..opet su obecali sutra ziher :)

jura

New member

E pas me stresel ak ja do sad ne bi već u metrou kupil iglu ili šator i kampiral u njihovom dvorišću. Pa nismo mi d grane opali da nas delaju majmunima. Èast iznimkama koje su iskusile čari slobodnog pada sa šljive ili kruške. Ostale grane ne spominjem, popis bi prešal bar pet stranica. No, kako bilo da ilo, nadam se da si zapamtio kilometražu na autu kad si ga plaćao da ne bi ispako da se neki kicaroš malko vozikao s njim. Još jednom, sretno.

Petey2501

Member

Od mog frenda ćale (ako si mu poznanik) kad mu ostaviš dobar auto zna čak i do mora potegnuti, ali to radi sa autima samo od frendova, čovjek je šarmer pa mu je to za ženske lovit'. Ako imaš ljutu pilu pazi na km kad ideš kod njega;).... Imao sam nekad majstora koji mi je obećao završiti auto za tri tjedna, ja mu kažem jel 4 tjedna dosta, ma ne tri, na kraju je bilo 6, već sam poludio a i složio ga je užasno, tako da bi sad s xm-om trebao preporuku za nekog dobrog limara da sredi pragove, mehaničara imam iako nije klasa (tko zna u Rakitju Mato Anđelić, ima dosta djelova za xm-a pa ja odem kod njega kad trebam). Nadam se da će ti auto bit brzo gotov.

zoran37

New member

Niko ništ ne piše, ničija xantača se ne kvari, šta je ovo, zatišje pred buru ili šta?
:confused:
Ode spat, valja u školu ujutro. :thinking:

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"

Niko ništ ne piše, ničija xantača se ne kvari, šta je ovo, zatišje pred buru ili šta?
:confused:
Ode spat, valja u školu ujutro. :thinking:
E, Zorane, kad si već tu da te pitan nešto, ima dva tjedna da mi zapelo za oko. ;) U čemu je poveznica između tvog siga i avatara? :)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh