Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

deda

New member
Re: Iskustva s reklamacijama

Pa kud u najboljem cvjetu mladosti čovjeće,pa kako ćeš sada?
Ali vratićeš se ti,vidi mene pod stare dane kupujem sve jače benzare,dost mi je dizlova.

1587 VTS

New member

Ulazim u godine, Deda :D Jurcao sam se 6 godina, sad idemo na nesto drukcije i racionalnije, takve su i potrebe, a autic me na prvu odusevio :)

1587 VTS

New member

Nista plin, kod mene je politika - ako ces sport - benzin i to pravi, ako ces lezernost, udobnost i ekonomicnost - HDi ;) Jurilicu sam imao 6 godina, sad trazim ovo drugo :) Buduci da je C3 sve samo ne sportas (niti ga kupujem za tu namjenu), izbor mi je jasan. Oduvijek sam tog misljenja. Ali nije mi stvar iskljucivo potrosnje - vozio sam ga s 1.4i i 1.4HDi motorima i HDi mi je puno bolji izbor za taj auto - ide osjetno bolje od spomenutog benzinca u tekucoj voznji i pri opterecenju, posebno na usponima, vise pase karakteru auta, a doslovno ne moze potrosit preko 6L da ga hebes. Na otvorenom mozes krstarit s manje od 4L. 1.4i moras cijedit do besvjesti da bi drzao ritam HDi-ja, a onda srkne 11L bez ikakvog srama. Po gradu da ne pricam. HDi je skuplji od benzinca 3000 Eur, ali ni sekund ne dvojim oko izbora :)

Marko

Well-known member
Re: Neobavezni razgovori

Marko,jesi jučer bil v ZG
Nisam bil - bilo je nekih problema... Mislite da vas nebi zval?

ali ni sekund ne dvojim oko izbora
Ali odvoji koju sekundu na benz. pumpi kad buš se hvatal za črevo - da ne natankaš krivu stvar onak iz navike... ;)

Na ovo sam nabasal pa reko ako bude netko lickal svoje novo vozilo da se ugleda na stručnjake: http://www.index.hr/like/clanak/kakva-lickanja-i-sminke--ovako-se-pere-skupi-mercedes/576500.aspx

jura

New member

Eto kad čovijek pati da mu kola budu čista.... kasnije to malo prebriše jelenskom kožicom i bude k'o novo...

brzi35

New member

ja zadovoljan..malo troši..natankao za 100 kn u petak i kaze da mogu 300 km proci..tih je dosta,ali kada ga razvrtis malo onda je glasan ( kao lav ) :) mislim da je oprema medveščak taj. 1.4 HDI motor putno racunalo..tempomat..naprijed dosta mjesta,otraga i ne bas,ali opet lakše nego sa 3 vrata :)..kaj se tiče zavoja nisam bas pretjerivao,ali kao da sam u nekoj lađi :) i ne usudim se bas prebrzo iči..mislim da bi to moglo biti bolje..ubrzanje dobro..slusa mali..

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Onda ti i netreba c4 :D:D

Dok sam čekal da mi zmenjaju ove ****arije,malko sam prošnjofal ovaj novi DS4 :whistling:..auto je stvarno hebeno dobar :wub: jedino kaj mi se ne sviđa su zadnja vrata..onak završavaju u onaj špic i furt imaš osjećaj da buš si oko skopal :hm::D..e i nemre se šajba spustit na njima :shock:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh