Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Rok

New member
Re: Neobavezni razgovori

Evo da vam ispričam nešto od danas....

Bili ja i otac u Bauhausa i pričamo o autima nešto,i tako spomene on meni da jedan njegov kolega s posla pred tjedan dana kupio novi auto. Renault Twingo. I priča on meni kako je on velika picajzla sto se auta tice,da svaki drugi dan pregledava ima li ogrebotina, uglavnom,da ne duljim,stvarno pazi na auto. I pitam ja šta je imao prije Twinga. I sad vam citiram svog oca:

" Citroen Visu Super (za ovo Super nisam siguran,al znam da je nesto na s) . I sad poanta cijele priče. Ta njegova Citroen Visa je ima samo 37 000km." !!!!!!!!!!!!!!

Moj odgovor je bio : "Pa zašto mi nismo kupili taj auto?! To bi za mene bilo idealno!"

U svakom slucaju, da je bila reakcija malo brza,mozda bi vam se i ja bio i formalno pridruzio i Citroen zajednici :)

ExOduS442xb

Racing

Ne znam jel netko gleda ali ako ne gleda neka pocne jos nije kasno, naime poceo je Ronin, za vas koji ne znate tamo se odigrava jedna fenomenalna akcija trka-pucnjava Audi S8 vs Citroen XM :D

Marko

Well-known member

Bhravo! Za naše forumaše koji su propustili scenu na HTV-u
Bas je dobar zeleni XM, ako je jos V6 24v
Ronin je odličan film - išao sam na gledat u kino 1998., i od onda ga uvijek rado pogledam kad se prikazuje na TV-u. Kad se prikazivao u kinima nije bilo neke strašne promocije za njega - ali čim sam u najavi pročitao dio fabule odluka je pala se ga pogleda. Inače, film je bio emitiran prije kojih mjesec dva i na Novoj.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh