Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

RI-C3

New member
Re: Neobavezni razgovori

Hahaha, tako nekako, mozete me zvat Dr. C2 i Saxo ROFL
Trudim se i oko ostalih, al za ono sta prođe kroz moje sape trajno "pohranim" slike, informacije i iskustva. Saxa mi je isto dovoljno pogledat, odma znam di je udaren, di su luftovi veci nego sta trebaju bit, sta je original, sta nije, di su rađene kemije i muljaze. Ako kome treba pomoc kod kupovine rabljenog, stojim na usluzi ;) :)
daj se prekvalificiraj i za C3:grin:

skafetin

New member

Evo malo i mene. Danas san bija u rogoznici kraj šibenika na kavi malo odmorit mozak laganini 80 kmh koja milina maknit se malo iz grada lipo vrime :p
Predprosle nedilje san bi u zadru na špici na kavi prva liga :)

RI-C3

New member
Re: Èlanovi

uh što nevolim kad mi se upali ona lampica za rezervu,proklinjem onda sve živo jer mi nije jasno kud se prije upallila:D

Zmix

New member

Evo malo i mene. Danas san bija u rogoznici kraj šibenika na kavi malo odmorit mozak laganini 80 kmh koja milina maknit se malo iz grada lipo vrime :p
Predprosle nedilje san bi u zadru na špici na kavi prva liga :)
Eh, blago tebi.
A kod nas kiša celi dan. :mad:
Da mi se dokopati Dalmacije samo na dan ili dva...

deda

New member

Zato stari Citraći uopće nisu imali lampicu za rezervu,vozite stare Citraće,niš vam nebu svjetlilo.

RI-C3

New member

na ovm mom ima 3 upozorenja da sam na razervi tako da se tri puta uvjerim da imam još malo goriva:D
prvo upozorenje je lampica,drugo je zvučni signal i treće na displeju piše"info ful level"-tako da mi tri puta presjedne od muke:grin:

RI-C3

New member

Dalmacija je po pitanju vremenskih prilika pun pogodak.Puno puta sam bio na otoku Pašmanu i sunce sije i zimi i ljeti.
Ovdje u Rijeci puno kiše a sunce uglavnom po ljeti.

Najbolje bi bilo ići na Palagružu na sred jadrana:grin:

zoran37

New member

Xantia mi fila 14.37, 14.38. Nije li to malo previše? Jako malo padne kad upalim sve, sijalice, klimu, maglenke, sve šta se upalit da a troši struju onda je 14.28

skafetin

New member

Tako ti je i ko mene pa me ispripada zvučni signal pa lampica pa natpisi jos samo triba ugradit da me nešto probada iz naslona :D

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh