Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Re: Neobavezni razgovori

Ak si za zajebanciju i feštanje,onda nam se pridruži sad 24-og u Lici ;) samo ti nis siguran jel bu janjetine :D,al za medvede garantiram ROFL

Uostalom,tak bi mogel videt jel ti ta lajsna fakat sam otpala il si ju sam potrl LOLLOL

Blackking

Kralj

Ak si za zajebanciju i feštanje,onda nam se pridruži sad 24-og u Lici ;) samo ti nis siguran jel bu janjetine :D,al za medvede garantiram ROFL

Uostalom,tak bi mogel videt jel ti ta lajsna fakat sam otpala il si ju sam potrl LOLLOL
Nisam siguran da cu moci 24. vidio sam da je susret, jer sam dežuran, rade neki jbga :( ...

Moš ti i u Zgu na pivi vidjet moju lajsnu dal je otpala ili nije ROFLROFL

deda

New member

****la vas lajsna,sad ste i tu našli razglabat,glavno da ti nekaj drugo ne otpadne.

Tonka0559

Member

aha..vidila sad...sumnjam, s obzirom da mi je svaka subota radna. A i nije situacija na poslu bajna da bih mogla tražiti slobodno. Tako da ništa od mene.

Blackking

Kralj

aha..vidila sad...sumnjam, s obzirom da mi je svaka subota radna. A i nije situacija na poslu bajna da bih mogla tražiti slobodno. Tako da ništa od mene.
Sigurno politika firme.. "Nitko nije nezamjenjiv, morate raditi" bla bla... :)

Blackking

Kralj

Još gore, vjeruj mi. A žicanje slobodnih subota treba čuvati za faks i rally :wub::D
Nije gore neg kod mene zicer, ovaj moj "šef" koji glumata da nije šef, me ubija psiho u pojam, znaš ono kad imaš egomanijaka pa bi mu najradje grkljan izvadio koliko je iritantan..... bježi od svake odgovornosti i samo nabija na nos... e baš takvog ja imam... fuj :rolleyes:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh