Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Jel i kod tebe przi?? Ovdi je za neizdrzat..jedini spas je u moru bit stalno :cool:..al i to je samo trenutno jer je voda ka pisalina: 26° :wtf:

Zmix

New member
Re: Neobavezni razgovori

Ovde je kao u kotlu! :meh: Vlaga, vrelina... katastrofa!

Doduše, ovih dana sam shvatio da je klima uređaj definitivno najsavršeniji čovekov izum nakon točka. :grin:

deda

New member

Klimu su zmislil Ameri,a onda su sjebali klimu na ovom našem ljepom planetu,da bi te klime mogli prodavat.Kaj ti je prije 20-30 god uopće palo na pamet da bi ti trebala klima,smijali smo se kad smo gledali mutave amere kad se klimaju u autima i kod kuće.

gox

New member

Bok, ljudi ! Evo samo da se javim da sam stigao s mora...sad moram pogledat sve nove postove jer nisam ništa čitao od 7.mj. hehe :D Kak ste? Kaj ima? Vidim ima i nekih promjena na forumu, fino, fino... :D

gox

New member

Nije jer nisam imo kak pogledat, na moru nemam kompa, a nemam pametni mob da mogu otvarat sve stranice :D

skafetin

New member

Evo se javlja reporter sa Visa.Ode je ka u paklu nekih 37 u debeloj ladovini, danas je u planu military obilazak od 16 h pa do 20h.A jucer najam skutera pa iz uvale u uvalu,koja divota...Pozdrav svima od skafa;)

1587 VTS

New member

Pozdrav svima ljudi, evo kod mene je radno, ovo mi je vec drugi tjedan posla, za sad sam zadovoljan, firma je : http://www.adplastik.hr/. Trenutno asistiram u projektu nekih dijelova za novi DS5. U Splitu se radi vecinom za Renault, a za PSA i Ford neki sitniji dijelovi.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh