Ja cu onda sutitTo su takozvani "lampičari".
Ne brinimo se, javiće se kada im se upali neka od lampica na instrument tabli.
Nemoj ćutati.Ja cu onda sutit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zmix sad vozim jedan C3 koji bi najrade bacio u Savu koliko problema imam zbog njeg
Ja ti mogu pomoći u svezi lampica na bojleru i na boru jelci i slZmix sad vozim jedan C3 koji bi najrade bacio u Savu koliko problema imam zbog njeg
Ugasim auto na benzinskoj, udem po pljuge i kad sjednem u auto ne pali, vergla 2 minute i onda tek primi. Ako stoji vise od pol sata ili preko noci pali normalno, ako ga ugasim i odmah probam upalit nema problema. Greske su prva i druga lambda sonda, bobina i sve dizne. U biti gadi mi se vise auto a neki nekuze da nije svaki kvar lako naci i tu se gubi vrijeme i zivci koji ti nitko niti cijeni niti plati.Piši nam o svojim problemima pa da probamo da ti pomognemo.![]()
![]()
Koje lampice ti svetle, hehe?
Ma i bojler me zeza, gasi se pa sa cackalicom palim zizak i grijem onaj mali termoelement da primiJa ti mogu pomoći u svezi lampica na bojleru i na boru jelci i sl![]()
E zaboravih ti reći mi ti ode nemamo plin,a ti mislis na plinski bojlerMa i bojler me zeza, gadi se pa s cackalicom palim zizak i grijem onaj mali termoelement da primi
Nisam ja kriv sta plinara prema moru sporo putuje:meh:Od tebe nikakve koristi
To i ja kažem svaki put kad gledam one u saboru:grin:Prvi put čujem nešto o tome..:wtf: