Šta,sad si faca jer si konačno skužia kako se šalje pma di ste sad
Ja sam u to doba bio negde između dva Kornata.Koji ste vi fakinia di ste sad nema vas aaaa aaaaaa:surprised:
Siše. :grin:Cucla cuclu![]()
22:20 skafetin Privatne porukeŠta,sad si faca jer si konačno skužia kako se šalje pm:doh:ROFLROFL
Mirda, sad smo najebali! :shock:Aha uhvaćeni na djelu:shock: sve vas pratim pomno i zbirno:shock::grin:
Dobro da nisi uzeja brod od mene zapeja bi od dva kornataROFLJa sam u to doba bio negde između dva Kornata.
Gde si ti sada? :wtf:
Ili bi se zakucao u nekog Èeha, kamikazu na dušeku. :grin:Dobro da nisi uzeja brod od mene zapeja bi od dva kornataROFL
najgori je čeh na dalmatinskoj kvasini:grin: gori od kamikaze:disgusted: i još danas drže rekord na dušeku:grin:Ili bi se zakucao u nekog Èeha, kamikazu na dušeku. :grin:
ahahahahaha ROFLROFLROFLSiše. :grin:
22:20 skafetin Privatne poruke
:grin::grin::grin:
Još nije skontao.
Ma biće da je još u onoj birtiji u kninu samo je previše popija pa haluciniraROFLA di su slike s Kornata![]()
Hmmm! :wtf::wtf:Ma biće da je još u onoj birtiji u kninu samo je previše popija pa haluciniraROFL
Make my day! :grin:Pa nisi to ti to je rambo 5 dio:grin::grin::grin:
Ako ćeš mi doneti kao što je tebi Mirda doneo Lav, onda šta da ti kažem... :grin: :grin: :grin:aaaa da ti donesen pivo:grin: