Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

1587 VTS

New member
Re: Neobavezni razgovori

:D Zasto :confused:
Pa imam taj auto doma, kad me vec moj zmaj iznevjerio s ovim kvacilom, necu valjda ic pjehe :D Uvijek sam govorio da taj auto ima izvrstan ovjes (najbolji u klasi) i odlican motor (u klasi 1200 ccm - vidi se da Yamaha ima svoje prste u njemu) i stojim iza toga. Sve ostalo je za moj ukus nula :disgusted: Al dobro dođe ovako kad nemas sta voziti :D I eto, prvi put sam ga potjerao autocestom i ostao ugodno iznenađen kako dobro ide s obzirom na snagu. Ni potrosnja nije velika s obzirom na tempo "pedala do metala" - tankao sam ga do cepa: 10.05 prosjek. Solidno.
VTS je sutra na popravku, vidjet cemo prvo kakvu ce mestar dat dijagnozu pa na posao.

Laže selo,lažu ljudi!
Deda, sta ne stima? :confused:

deda

New member

Sve,he,he,ćuj od Forda jedino kaj vrijedi to je Fiesta,sve drugo je ...........Samo da svaki mjesec ne mjenjaju model i liniju.

1587 VTS

New member

Sve,he,he,ćuj od Forda jedino kaj vrijedi to je Fiesta,sve drugo je ...........Samo da svaki mjesec ne mjenjaju model i liniju.
Pa cisto je ok, sluzi svrsi kao radnicki auto, svi ga voze, niko ga ne pazi, a ne buni se. Dok je tako - dobro je. Ispocetka je bilo dosta problema, al u zadnje vrijeme slusa - ne mogu rec.
Ajde dosta o fordu i njemackoj autoindustriji, nemojmo prljat ove stranice :whistling: :D

skafetin

New member

Ma dalo se izdržat, nije bilo ka i jučer. klimu nisan gasija cilim putem:cool: u zg je puno gore nego u kninu,:shock: ijako je knin najtopliji

deda

New member

Je,kad je u ZG loncu ko u tropima,ali da vi vidite kako je u OS po ovakvoj vrućini,kuhaš se doslovno,a zaćin su komarci.

deda

New member

Evo ćujem nešto da se na Islandu budu cigarete mogle kupiti samo na recept,tj samo ako ti dr odobri da smiješ pušit,još malo pa bu i prohibicija nastupila ponovo.Nebu pive više bez recepta,he,he,zato treba iskoristit i pit dok se još može.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh