Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

deda

New member
Re: Neobavezni razgovori

Ja nikud,tražim posao(molim boga da ga ne nađem) po interenetu.**** ih,traže samo fizikalce sa fakultetom,znanjem svemirskih programa,28 stranih jezika (za sva narječja EU), i moraš imati položene sve kategorije i tečaj za vožnju gusjeničara.E da 40godina radnog iskustva i ne smiješ bit stariji od 35 godina,oženjen i neplodan ,tak da nemreš napraviti djecu.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

imaš li skijeLOL
Jok..skijan na tabanima LOLLOL

Ja nikud,tražim posao(molim boga da ga ne nađem) po interenetu.**** ih,traže samo fizikalce sa fakultetom,znanjem svemirskih programa,28 stranih jezika (za sva narječja EU), i moraš imati položene sve kategorije i tečaj za vožnju gusjeničara.E da 40godina radnog iskustva i ne smiješ bit stariji od 35 godina,oženjen i neplodan ,tak da nemreš napraviti djecu.
Deda, ti si car :D:D:D:stovanje::stovanje:

skafetin

New member

Dedu za presjednika:stovanje:

deda

New member

Ma sve mi odgovara,jedino neznam gdje da dobijem certifikat za gusjeničara,makar ga znam vozit,očeš na pedale ili hidrauliku,e da i nisam se vazektomisao,bojim se inekcije i čakije ko vrag tamjana.

skafetin

New member

Ma sve mi odgovara,jedino neznam gdje da dobijem certifikat za gusjeničara,makar ga znam vozit,očeš na pedale ili hidrauliku,e da i nisam se vazektomisao,bojim se inekcije i čakije ko vrag tamjana.
A da te neka mlada obradi:grin:

skafetin

New member

http://youtu.be/b7o9Lpq5zvo/YOUTUBE]">http://youtu.be/b7o9Lpq5zvo/YOUTUBE]" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="350">

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh