Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

1587 VTS

New member
Re: Neobavezni razgovori

Kad ste navalili, ja bi ovo i samo ovo i to je moja iduca vozilica, to ili nista :cool: I naravno, bez hydractiv ovjesa necu razgovarat :D

Al to nece bit tako skoro iz 2 razloga: 1.financijski, 2.ovisnicki (ovisnost koju stvara moja sadasnja vozilica) :cool:

1587 VTS

New member

Daj Splićo pitaj svoje sugrađane jesu zainteresirani za zemljište za viksu na Kupresu. :D Vi idete svako malo tamo,pa :D :D :D
Tu necu bit od pomoci :D Ovi koji mi padaju na pamet nemaju u dzepu ni za crnu kiflu, a ja tamo nisam nikad isao ciljano (samo putem prolazio) jer ne volim snijeg, ta bijela g..na, ja sam orjentiran suncu i moru :cool:

skafetin

New member

A ono baš san sve pohvata sta ste napisali jurilice cheroke i ostale ****arje ako vam se proliva benzin i bacaju pare kupite si bmw iz 77g sa 4 karburatora pa obilazite benzinske i skupljajte markice možda dobijete šta:whistling:

kix hdi

New member

A ono baš san sve pohvata sta ste napisali jurilice cheroke i ostale ****arje ako vam se proliva benzin i bacaju pare kupite si bmw iz 77g sa 4 karburatora pa obilazite benzinske i skupljajte markice možda dobijete šta:whistling:
dobit ce veliki minus na racunu u banci :D:D:D:D:D :p

Tonka0559

Member

kako malo ukusa imaš, i ja bi ti se svidio
ne znam jel to više govori o meni ili o tebi :grin::grin:

sve vel`ke muškarčine,ljubitelji oktana.. hahahahaha ponekad gušte treba i platit. Ako ne znate guštat....jbg :cool::D

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh