Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

zoran37

New member
Re: Neobavezni razgovori

dolazim u napast da prodam ovu crvenu kanticu svoju :D
U potpunosti te podržavam. Kupi si šta ti hoćeš a briga te za druge. Subaru je ok auto.
Ja za tri godine kupujem Jeep Grand Cherokee sa V8 mašinicom i od toga me niko nit može niti bude odgovorio.
Da nebi ispalo da imam nešta protiv citrača. Nemam ništa protiv no ako želi i može si priuštit što da ne Subaru.

Tonka0559

Member

Ma samo razmišljam kao o opciji... C2 je mrak autić, al Subaru je Subaru. Posebno, auto s dušom. :) :D
Bumo vidli..pustite me zlobnici da maštam :D :D hahhaha

Sale123

New member

U potpunosti te podržavam. Kupi si šta ti hoćeš a briga te za druge. Subaru je ok auto.
Ja za tri godine kupujem Jeep Grand Cherokee sa V8 mašinicom i od toga me niko nit može niti bude odgovorio.
Da nebi ispalo da imam nešta protiv citrača. Nemam ništa protiv no ako želi i može si priuštit što da ne Subaru.
Vidim da si zapeo za taj Jeep!!!!!!! moj frend ti prodaje Jeep Cheroke 98 god. u super stanju sa 2.5i motorom, za neke sitne pare ako si zainteresiran :p

Tonka0559

Member

Ma joj ljudi, nemojte na kraju ispast i vi zagriženi sektaši kao neki auto klubovi :D
Da se razumijemo, ja imam C2 jer mi je jedini tada izgledao ok, sportski, fora, za curu i za prvi auto mi je legao mrak, i u okviru mojih financijskih mogućnosti. Inače nikad ne bi kupila Citroen nit sam od onih koji će samo i isključivo ostati vjerni Citroenu do kraja života i pričati kako nijedna druga marka ne valja. No way. Svaki auto ima svoje čari ;)

Da sam imala druge mogućnosti kupila bih si neki drugi auto i mjenjala bi ih koliko bih mogla. Sad mi se sviđa Subaru...donedavno mi je želja bila E46 coupe. Svaki dan bi nešto drugo :D :D :D

@Zoran: check this SRT8 out ;) ;) ko bombonček. Dala bi i C2 i bubreg za ovaj :D i još bi mi falilo para :D

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh