Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Dalibor

Dado Tornado
Re: Neobavezni razgovori

daj zamisli na što bi izgledala hrv. da ne pokušavamo u EU :D
vjerojatno bi i ivek bil još uvijek premijer :cool:

netko je turizam spominjal. više državni proračun profitira od automobila nego od turizma. negdje sam jednom čuo kako mađarske vinske ceste i budimpešta zarade više, možda imaju i više posjetitelja nego hrv. obala. kad pogledaš od čega bi mi to trebali zaraditi u turizmu, ispada jedino od goriva i poreza na postelje...

Tonka0559

Member

EU razumom, protiv EU srcem.

pustili su da da rat potraje 4,5 godina i još nauveli sankcije, plave kahlice su šurovale sa neprijateljem, pa ucjenjivanja od strane nama susjednih članica...
ali EU je prije svega politička organizacija koja bi lako mogla značiti budućnost europe, i tako je treba shvatiti. u njoj svaka članica je odgovorna za sebe.

mi izvan eu nemamo neke alternative jer puno bi nam se toga olakšalo sa učlnjenjem, preko fondovi ovi oni, i općenito uređenja države koju mi sami nikada nebi uredili... ali kada vidim kakva je ovo zemlja, iskreno čudilo bi me da nas prime, no nakon rumunjske i bugarske koje su zasigurno ušle radi rusija-eu političkih igara i tržišta, tko zna što EU igra sa nama.
ma kao što sam već napisala, s ovom igračkom postavom, koja nas je dovela u ovo katastrofalno stanje,neće nam pomoć ni EU ni dragi Bog ni itko.

ExOduS442xb

Racing

Evo ti primjer. Šta ne bi, kad smo već na Citroen forumu, jedna PSA grupa naprimjer otvorila u nas tvornicu umisto u Poljskoj i ode zaposlila 2000 naših ljudi da sklapaju automobile. Da smo u Euniji taj scenarij opće ne bi bija neizgledan , ovako je čak i sulud.

I zato kad me pitate jel bi ja rađe u neku šugu zvanu "Jugosferu" ili EU, onda ja biram EU.

A da možemo sami i samostalno i kako "možemo". Evo.... Pokazali smo u dvadeset godina.
Ta tvoja Jugošugava sfera kako je ti nazivas imala tvornice u kojem je Citroen sklapao vozila, u kojem je Volkswagen sklapao vozila, u kojem je Renault i u kojem još sklapa vozila, i nije bilo nemoguce i suludo.

Svaki sustav ima svojih prednosti, socijalizam je imo pozitivnih i negativnih stvari, kapitalizam ima pozitivnih i negativnih stvari, samo mi je žao kad se sustav mjenjao što barem nismo pozitivne stvari iz socijalizma zadržali, da smo bar malo više 'socijali' orijentirani :S

Ali dobro rece, moras se mucit ako hoces ici negdje van studirat, na neki kvalitetan faks. EU mi treba da odem preko po neki 16v za milju eura i mirna bosna:)

skafetin

New member

Ma kod svojih sam ima već par dana ali neman internet nego sam preko vipa na bezični stik a di si ti di je brundas:confused:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh