Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Re: Èlanovi

Vidiš ti šta je naš Gox mudar. :D Preko kapica do broja mobitela, pa onda opravdanje da se nađete, jel, triba preuzeti kapice, pa ovo, pa ono, pa kava, pa sok... Hihi. LOL

Tonka0559

Member
Re: Neobavezni razgovori

aaaaa pa šta mi radite s postovimaaaa? KOji je point Topica ÈLANOVI i neobavezni razgovori? Kenjka se i u jednom i u drugom. :D daj spojite to....nema smisla :S

1587 VTS

New member

Ok. Tri teme za OT. Ovu "članovi" bi ja zatvorija. Nema smisla više.

Ostavit:
Neobavezni razgovori za ultimativni offtopik
Razne zajeancije za viceve, slike i pokoji jubito klip
Yutube klipovi ne znam koliko ima smisla.

Gdje ste sve putovali isto zatvorit
Vaša putovanja s Citroenom ostavit

I po meni nije dobro da se oftopik širi dolje po tematskim, ajmo reć ozbiljnim djelovima foruma.
aaaaa pa šta mi radite s postovimaaaa? KOji je point Topica ÈLANOVI i neobavezni razgovori? Kenjka se i u jednom i u drugom. :D daj spojite to....nema smisla :S

:D Tonkice s postovima ti se nije nista strasno dogodilo, prebaceni su samo sa skupinom postova iz topica "citro druzenja i susreti" u topic "neobavezni razgovori" kako se ne bi stvorio jos jedan OT jer je prica skrenula s teme (o mirisnom boricima i ostalom :D).
Point topica "clanovi" se ocito razvio u "neobavezne razgovore 2" pa cemo ih onda spojit kako vec kazete, nadam se da i ostalima koji se jos nisu izjasnili odgovara :) Imamo onda 2 OT ("neobavezni razgovori" i "razne sale, zajeancije i filmici") i osobno to ne bi nikako vise suzavao, neka ljudi pisu sta im padne na pamet i zezaju se bar tu. Koga ne zanima neka tu ne ulazi :D I svi ostali postovi iz drugih topica koji skrenu s teme bit ce prebaceni u "neobavezne razgovore" :angel: Nadam se da je problem rijesen :)

Zmix

New member

Point topica "clanovi" se ocito razvio u "neobavezne razgovore 2" pa cemo ih onda spojit kako vec kazete, nadam se da i ostalima koji se jos nisu izjasnili odgovara :) Imamo onda 2 OT ("neobavezni razgovori" i "razne sale, zajeancije i filmici") i osobno to ne bi nikako vise suzavao, neka ljudi pisu sta im padne na pamet i zezaju se bar tu. Koga ne zanima neka tu ne ulazi :D I svi ostali postovi iz drugih topica koji skrenu s teme bit ce prebaceni u "neobavezne razgovore" :angel: Nadam se da je problem rijesen :)

Ahaaa...
Zato sam danas dobio 46 privatnih poruka. ROFL

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh