Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

skafetin

New member
Re: Neobavezni razgovori

Bojs je bas stvorena za njega idealna je mada mi se i tvoja jako sviđa jako je zahvalna;)

Imam prijatelja u Bačkoj Palanci koji ima isti Picasso kao tvoj i razmišlja da ga proda i da kupi C4. Moraću vas spojiti nekako. :D

Ali neće na forum, moram opet da ga hvatam za gušu! :cool:
Udavi ga janko :vidiga:

Ne znam dal je do marketinga, dal je do boje, il kaj, al ta mu plava tako stoji kaj da su je izmešali sam za njega.

metalizirana siva, kak moja, je bila u općem trendu početkom 2000. Sad mi je već ofucana i ne stoji ni na jednom autu.

Plus te sive je da se ne vide ogrebotine, ni prljavština. Koliko je auto zmazan možeš videti po staklima i to tek dok sedneš nutra. :)
Kad ga budes prodava javi mi se pod obavezno:stovanje:

zdeslav1967

šofer
Donator foruma

LOL grijeju se. Al sirote nemreju na Pikasovu haubu. :)

Jel još neko primetil kak su, dok je još bilo jako hladno, mačke čim bi zagasil motor odnekud dotrčale i stale ispod se grijati. :D Èim bi se udaljil od auta, evo ih. Najviše u gradu.

skafetin

New member

Jebte cila literatura a samo zbog spota e jesi im se ponudija za materijalnu pomoć mislim slovencimaROFL

Zmix

New member

****te, Srbi i Slovenci prave super auto... :shock:
E idem ovog momenta na tavan da se obesim među šunke!

skafetin

New member

Rano jutro pola šest putuje na posao moja milena.....
Razlog moga ranog izostajanja je posal, ko rano rani ima podočnjake:grin:

skafetin

New member
Re: Èlanovi

Jema,jema...:D
A di ste do sada ja jučer iša leć malo prije vrimena i odma svi da me nema:confused: Ma zamisli ti to a zmixi kad ide leć ka i medo njemu niko nista :wtf: Od danas pišem radne sate na citroenfforumu a da ne spominjem one sta idu sa straneROFLROFLROFL

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh