skafetin New member 28. srpnja 2011. #4.421 Re: Neobavezni razgovori A ne znan biće da usisaje sad mu je jeftina struja:grin:
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 28. srpnja 2011. #4.424 A kaj ces Ciki..moramo negde mlatit praznu slamu
skafetin New member 28. srpnja 2011. #4.425 Re: Neobavezni razgovori Aj ća iden gurnit glavu u pjesak i brojat do deset možda me niko ne pronadje:grin:...laku noć ekipa
Re: Neobavezni razgovori Aj ća iden gurnit glavu u pjesak i brojat do deset možda me niko ne pronadje:grin:...laku noć ekipa
deda New member 29. srpnja 2011. #4.426 Re: Neobavezni razgovori A,diste jebivetri,nigdje ni glasa od Vas?
C Ciki vts New member 29. srpnja 2011. #4.427 Re: Neobavezni razgovori Deda kad cemo opet kod bahe ici?
Zmix New member 29. srpnja 2011. #4.429 Re: Neobavezni razgovori deda je rekao: A,diste jebivetri,nigdje ni glasa od Vas? Više...
Z zoran37 New member 30. srpnja 2011. #4.430 Re: Neobavezni razgovori Evo mene nazad, pobro mi komp virus pa se razbolio pa sam morao čekat kolegu da ga izbriše i ponovo instalira. Pobro trojana na facebook-u, mame im se naj.bem.
Re: Neobavezni razgovori Evo mene nazad, pobro mi komp virus pa se razbolio pa sam morao čekat kolegu da ga izbriše i ponovo instalira. Pobro trojana na facebook-u, mame im se naj.bem.
deda New member 30. srpnja 2011. #4.432 Re: Neobavezni razgovori Di su one dvije nesriće,niš ih nema,il su samo noćne tice?
Zmix New member 30. srpnja 2011. #4.433 Re: Neobavezni razgovori deda je rekao: Di su one dvije nesriće,niš ih nema,il su samo noćne tice? Više... Oteli se kontroli.
Re: Neobavezni razgovori deda je rekao: Di su one dvije nesriće,niš ih nema,il su samo noćne tice? Više... Oteli se kontroli.
mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 30. srpnja 2011. #4.435 Zmix je rekao: Oteli se kontroli. Više... Totalno se oteli..
Zmix New member 31. srpnja 2011. #4.436 Re: Neobavezni razgovori skafetin je rekao: Mijaoooo Više... Urghhh!!! :twisted:
Zmix New member 1. kolovza 2011. #4.437 Re: Neobavezni razgovori Ljudi, hvata nam se paučina na temu! Gde ste, pobogu?! :wtf:
skafetin New member 1. kolovza 2011. #4.438 Re: Neobavezni razgovori evo mene a mirdi biće opet na svjetioniku
Zmix New member 1. kolovza 2011. #4.439 Re: Neobavezni razgovori skafetin je rekao: evo mene a mirdi biće opet na svjetioniku Više... Mirda je ili odsečen od sveta ili je nestao u vidu magle. :grin:
Re: Neobavezni razgovori skafetin je rekao: evo mene a mirdi biće opet na svjetioniku Više... Mirda je ili odsečen od sveta ili je nestao u vidu magle. :grin:
skafetin New member 1. kolovza 2011. #4.440 Re: Neobavezni razgovori Ma nije siguran pošto svjetijonik žmirka jel mu pun aku ili nije:grin: