Ma je, da se radi o golfu, bolio bi te što mi komentiramo.
Golfa ni ne primjećujem po cesti, pa je možda to razlog, a ovaj auto sam vidio uživo i upoznao čovjeka, pa vjerojatno zato i reagiram što je sasvim nebitno za tvoj način izražavanja po ovoj temi. To što reagiram je ustvari još vjerojatnije upravo zato što se ti i ja znamo u RL i doživljavam te kao prijatelja, pa si dajem slobodu i reći ti kad mislim da pretjeruješ, ako tome nije tako, samo reci, lakše je ne upuštat se u ovakve razgovore.
Baš kako je Ivan rekao, to što se netko ističe ne znači da se ističe na dobar način.
Slažem se, samo što se ovdje razilazimo u pogledu onog što je dobro jer je meni u ovom slučaju tj. kod ovog auta to većinom dobro i s ukusom.
Ovo je lijepo složen auto koji je suprotan od
Sereš po difuzoru, a i ovaj ima ispred ogroman lip koji je daleko od serijale. Samo eto, u ovom slučaju ti se sviđa haha
Ako hoćeš na primjeru C4, ovako se slaže prekrasan auto. Mali sitni detalji koji ne odudaraju od serijale, a ne eni difuzor.
Ja na ovom autu ne vidim ništa posebno, auto je sam po sebi već bio prelijep, VTS primjerak kojem su falile sitnice koje je on i napravio, odnosno spustio ga je i to je već bilo dovoljno.
Felge i chevroni su mi više kao dodatno osvježenje kroz uglađivanje sitnica koje mu daju neku dozu fino uređenih detalja koji mogu tu biti, ali ne moraju tj. i bez njih auto ne bi izgledao ''obično'' već se uklapaju u tu neku cjelinu posebnosti kojom auto već tako i tako odiše. Dakle, auto je već bio dovoljna šminka i prije toga.
Najbolji primjer za prekrasan C4 je u mom poimanju upravo moj C4 koji je bio u rangu ružnog pačeta, a sad već liči na nešto. S vremenom će se sredit i unutrašnjost, te vjerojatno polakirat kako spada da bi to bilo to pošto se u 291 000km nakupilo raznih oštećenja, ali evo primjera radi kakav je auto bio kad je kupljen, a kakav je sada (bile su samo drugačije ratkape). Za mene je to prerada i izrada nečega po svom ukusu spram dodavanja redizajniranih chevrona ili Phoenix felgi na VTS - da se razumijemo, i to je pomak, vrijedan poštovanja, ali daleko manje primjetan od nekog čiji auto nije došao s tim svim ''ukrasima''.
No, prema tvojim stavovima ja kad bi stavio svoj auto u oglas, završio bi link u nekoj od tema ovdje s tvojim komentarom kako sam čobančina zbog loeb emblema i renault sport naljepnice. :cenzura::cenzura::cenzura:iga dragi, meni se sviđa i mislim da je umjereno
Moj C4 VTR kad je kupljen (razlika ove slike i mog je samo u drugačijim ratkapama)
moj C4 VTR sada
Znači ti smatraš da se uloženi trud i novac trebaju poštovati po defaultu?
Po meni je to glupost.
Velim ti, Hitler je uložio puno novaca i truda pa ga ne poštujem. Ako ti to ne paše ko primjer, neznam, Neven Ciganović je također uložio puno truda i novca u sebe. Pa ga svejedno ne poštujem.
Uloženi trud i novac mi ne znače ništa. Konačan rezultat da, njega mogu ili ne moram poštovati.
Ma potrošen novac ne mora automatski značiti da je sigurno nešto s ukusom i dobro, ali kačit se za te sitnice spram 99% ostalog je apsurdno tj. njemu to očito nije bilo bitno kao što mene npr. čisto zaboli je li tepih gumeni ili original citroen makar bi bilo ljepše imati original :whistling:. No u startu ipak zaslužuje neku dozu poštovanja jer očito ima ljubavi prema autu.
Inace i Cutac ima žarulje iz Èajne, kaj ćemo sad ? Skinut mu S sa VTS značke
Uglavnom, mislim da nema smisla baš tako nakaradno vrijeđat ljude, pogotovo jer je naš Cutac fini decec u stvarnom životu kojeg ja jako volim..... zezati