Ne otvara vrata prtljažnika

Zka

New member
Pozz ekipa
Evo da vam se požalim
Možda netko ima sličan problem
U zadnje me vrijeme počela struja zezati , a jedan od problema je otvaranje vrata prtljažnika
Znači pritisne prekidač na vratima ali ona se ne otvaraju
Rastavio sam prekidač i on je ok
Rastavio bravu i primjetio da kada se stisne prekidač , motorić na bravi samo trzne tek toliko da se onaj puž na motoriću malo pomakne ,nakon trećeg trzaja upali se svjetlo u prtljažniku ali brava oš uvijek nije do kraja odradila
Nakon što se prekidač pritisne 5-6 do 10 puta , motorić više ne trza ali brava još nije otključala
Da bi se nakon ne znam koliko pokušaja otvorila
Lud sam više ne znam kaj da radim
Probao sam nabaviti drugu bravu ali je nisam našao ,ne znam gdje da tražim
Ako netko ima kakav savjet ,slušam
Hvala

szahtila

Well-known member
Pozz ekipa
Evo da vam se požalim
Možda netko ima sličan problem
U zadnje me vrijeme počela struja zezati , a jedan od problema je otvaranje vrata prtljažnika
Znači pritisne prekidač na vratima ali ona se ne otvaraju
Rastavio sam prekidač i on je ok
Rastavio bravu i primjetio da kada se stisne prekidač , motorić na bravi samo trzne tek toliko da se onaj puž na motoriću malo pomakne ,nakon trećeg trzaja upali se svjetlo u prtljažniku ali brava oš uvijek nije do kraja odradila
Nakon što se prekidač pritisne 5-6 do 10 puta , motorić više ne trza ali brava još nije otključala
Da bi se nakon ne znam koliko pokušaja otvorila
Lud sam više ne znam kaj da radim
Probao sam nabaviti drugu bravu ali je nisam našao ,ne znam gdje da tražim
Ako netko ima kakav savjet ,slušam
Hvala
Ja bi provjerio žice u pregibu između haube i karoserije, obično tu znaju pucati i zafrkavati

szahtila

Well-known member
Ima četkice sigurno. Jel se pokrene kad je ovako izvan mehanizma brave? Jesi probao mjeriti napon na žicama na motoriću kad klikneš daljinski?
Ima četkice sigurno. Jel se pokrene kad je ovako izvan mehanizma brave? Jesi probao mjeriti napon na žicama na motoriću kad klikneš daljinski?
Provjeri i spojeve minusa na karoseriji u haubi možda je korozija u pitanju

Na vrh