apple Member 2. srpnja 2024. #1 Pozdrav ekips, opet ja neuki Sve sam isprobao, ali nemogu naći, gdje se radi zoom za mapu navigacije na C5, 2014g. RT6 ? Naravno, ako ta opcija postoji. Hvala
Pozdrav ekips, opet ja neuki Sve sam isprobao, ali nemogu naći, gdje se radi zoom za mapu navigacije na C5, 2014g. RT6 ? Naravno, ako ta opcija postoji. Hvala
MacSlavko Well-known member Donator foruma 3. srpnja 2024. #2 Kad si u NAV modu (mapa na displayu) okreni zentralni gunmb na radiju u desno. To ti je Zoom In (ulijevo je Out) funkcija.
Kad si u NAV modu (mapa na displayu) okreni zentralni gunmb na radiju u desno. To ti je Zoom In (ulijevo je Out) funkcija.
apple Member 3. srpnja 2024. #3 MacSlavko je rekao: Kad si u NAV modu (mapa na displayu) okreni zentralni gunmb na radiju u desno. To ti je Zoom In (ulijevo je Out) funkcija. Više... Je, tu bi zadnje rekao Hvala Slavek
MacSlavko je rekao: Kad si u NAV modu (mapa na displayu) okreni zentralni gunmb na radiju u desno. To ti je Zoom In (ulijevo je Out) funkcija. Više... Je, tu bi zadnje rekao Hvala Slavek