Da, planiram da uzmem 4gb ram sa 64gb. Jel mora da se instalira u servis? Mislio sam da sam ubacim, valjda nema filozofije, kako vidim na youtube nije tesko. Inace imam bluethooth fabricki na autu.Zavisi koju uzimas, ispružiš se malo i uzmeš min sa 4gb rama. Moze sve da prikazuje i komande da rade, ako se namesti kako treba.
Meni se sviđa na P107, naročito zbog muzike preko bluetooth i poziva
Ja smatram da ti je bolje imati mobitel na nosaču, da je spojen na bluetooth sa original radijem, nego ugraditi kinesku multimediju.Inace imam bluethooth fabricki na autu
Malo kontradiktorno razmisljanje. No bez obzira što je bolje, siguran sam da 90% vozača ne koristi ništa više od muzike, a još veći dio ne zna ni telefon povezati na multimedijuAndroid ima daleko vise opcija i mogucnosti, ne moze se porediti tvornickom. A opet originalna je daleko kvalitetnija i pouzdanija
slažem se sa ovim.siguran sam da 90% vozača ne koristi ništa više od muzike
ja sam informaticar po struci pa ja volim da nesto ima milion opcija, iz tog razloga meni pase android koji se moze prilagoditi na milion nacinaMalo kontradiktorno razmisljanje
Imas i opciju carplay uredjaja koji mozes koristiti za android auto, oni samostojeci koji se samo postave bez ugradnje, medjutim mora auto imati neko fino mjesto za njega u kokpitu a nema to bas svako auto. Kod mene se npr u C4 spacetourer super uklopio. Povoljni su i nemas zezanja sa ugradnjom a android auto koristi "snagu" tvog telefona za rad. Ja sam jedan ovakav stavio kod sebe za parking kameru najvise a onda i za navigaciju jer mi je strasno glupo sto nemaju fizicki dugmici za klimu vec moram cackati po ekranu na dodir da upalim/podesim klimu.Zelim da ugradim multimedija na mom c4 2005 g., pa me zanima ako neko vec ugradio kako je zadovoljan, dali vredi takva investicija, funkcionira li bord kompjuter i komande na volan na multimedii....?
Na ovome možeš koristiti sve aplikacije sa Android mobitela ili one predviđene za AndroidAuto?android auto