Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Meni se Dualogic pokazao top. Skoro 9 godina, nikad da je štucnuo, a sad u zadnje vrijeme mu je trebalo promijeniti bombu jer je često palio pumpu.
Po meni je dualogic top shit za po gradu.

Danas sam provozao VTS-a, ajoj, nije on za operirane baš dobar :D
Težak volan, teško kvačilo, težak mjenjač, tvrd ovjes, bome sam osjetio i crijevo i šavove :D
Neću ga dirati sad do vikenda, pa ću ga probati oprati i navoskati tada, ako bude išlo. Ako ne, miruje :)

Klima i dalje radi u tišini hehehe, a i bogami jako hladi, kompresor ko frižider. Fali mi voziti atmosferca, **** me ovaj turbak.

Cutac

Prèkaroš
Bio kod Vitruma za nebo. Kaže ne može tapecirati obloge stupova, a da nema ljudi i da moram sam donijeti nebo. I onda 150 eura. Ne znam, ako sve razalatim, mislim da bih radije nabavio polovno nebo i obloge i lijepio po njima dok ne dobijem dobro.
Kontaktirat ću još jednog tapetara i, ako ne bude "dovezi auto na taj datum i za dva dana dođi sa xxx eura po njega", radit ću sam.

Jel ima netko još koju preporuku, a da nije Novi Sad? :D
Ili bar da pošaljem dijelove tom tvom u Srbiju, pa da mi ih pošalje nazad, nisam siguran da ja imam vremena i godišnjeg za put tamo i nazad prek tjedna.

Ruske

Well-known member
upravo o tome razgovaramo na renault forumu
clan jedan je isao u pozegu kod lika i napravio mu za 200 eur sve ukljuceno...

citiram:
Meni je uzeo 200€ ali nisam mu frend, nego sam došao po preporuci frenda
:D

Ali to je ta cijena, skroz skine stao platno i ide novi materijal sa spuzvicom. Fin je materijal pod prstima.

Došao sam u petak, sve je skinuo i ja nazad svojim putem, vratio se u srijedu da namontiramo. Vjerujem da može i brže ali je radio par auta.

mogu probat doznat kontakt ako te zanima
1780143002541.png

dinko1981

Well-known member
Ja sam to sam radio na c4, naručio materijal i ljepilo i yt tutorial. Problem je kad radiš prvi put pa se podkrade neka greškica, ali na kraju je ispalo kud i kamo bolje od onog kak je bilo

zdraja

Active member
Bio kod Vitruma za nebo. Kaže ne može tapecirati obloge stupova, a da nema ljudi i da moram sam donijeti nebo. I onda 150 eura. Ne znam, ako sve razalatim, mislim da bih radije nabavio polovno nebo i obloge i lijepio po njima dok ne dobijem dobro.
Kontaktirat ću još jednog tapetara i, ako ne bude "dovezi auto na taj datum i za dva dana dođi sa xxx eura po njega", radit ću sam.

Jel ima netko još koju preporuku, a da nije Novi Sad? :D
Ili bar da pošaljem dijelove tom tvom u Srbiju, pa da mi ih pošalje nazad, nisam siguran da ja imam vremena i godišnjeg za put tamo i nazad prek tjedna.
Probaj, korektni su koliko sam čuo
mogu otić do njih pitat

https://www.facebook.com/oscardesignOS

na straici nešto rade ostavili su samo podatke za kontakt

https://oscardesign.hr/

Cutac

Prèkaroš
mogu probat doznat kontakt ako te zanima
Hvala, ali iskreno mi se ne da ići do Požege, a i dalje do Županje, sve do Vukovara.

Radije onda odvezem i ovome u ZG, imam 5 min pješice do njeg.

Ja sam to sam radio na c4, naručio materijal i ljepilo i yt tutorial. Problem je kad radiš prvi put pa se podkrade neka greškica, ali na kraju je ispalo kud i kamo bolje od onog kak je bilo
Mene jebe jer online ne mogu nigdje naći ovakav pliš kakav je sad, sve su oni neki pleteni materijali kakvi su u drugoj generaciji c4 npr.

Jednom sam radio na Renault Scenic, rekao sam, nikad više.
Ma da?

mogu otić do njih pitat
Hvala, ali i Osijek mi je isto daleko za ovo. Radije onda odem nekome u Rijeku ili negdje pa se kupam tih par dana :D

Ruske

Well-known member
a bas ces se nauzivati u rijeci...spremi se na ****nje majke cestarima i svim radovima koji su po gradu...srecom ja sam pobjegao od toga, jer nisam vise imao zivaca...

Cutac

Prèkaroš
Nije sve tako crno, uz Škodu sa pokvarenom klimom, c4 sa ćelavim gumama i Hondom koju ne mogu voziti, i nebom koje visi na VTS i potencijalno ležaju alternatora na umoru na c4 i tri rupe u abdomenu i ostalim sitnicama, napokon sam atestirao i upisao auspuh VTS-u hehehe.

Kum na ispitivanju se zajebo, nije mogao naći homologacijske podatke za ovaj auto, pa su mjerili buku na 3700 okretaja. 3700. Trebali su, ja mislim, na 5250.
84 decibela, hehe, ništa.
Odobreno, upisano u prometnu, a kad palim auto u garaži zvoni cijela kuća, koja nije fizički spojena sa garažom. Mislim, je, tektonskom pločom na kojoj su.
Hehe, sad više ne moram prolaziti kraj pandura u leru.
Hehe.

Na vrh