Jesi li probao s LAQO-u ? Za 2004 208 GTI je bio oko 300 € uljučujući šoferšajbu i tuču. Oni imaju periode s dodatnih 20 posto popustaOsnovno, zaštita bonusa, putnika i asistencija.
Najjeftinija je Groupama za 280 eura. ****te, u kunama sam ga osiguravao za 1300-1400 kuna.
Sin za Mondea 2,2 tdci 180 ks zel u Savi ao za 220 €Osnovno, zaštita bonusa, putnika i asistencija.
Najjeftinija je Groupama za 280 eura. ****te, u kunama sam ga osiguravao za 1300-1400 kuna.
Sinu neki dan u Groupami ponudili za 280 eurs. Kad je rekao da ima nižu ponudu spustili mu na 170.Škoda SuperbSin za Mondea 2,2 tdci 180 ks zel u Savi ao za 220 €
Je*bu ljude.Sinu neki dan u Groupami ponudili za 280 eurs. Kad je rekao da ima nižu ponudu spustili mu na 170.Škoda Superb
Kaj je to Groupami?Sinu neki dan u Groupami ponudili za 280 eurs. Kad je rekao da ima nižu ponudu spustili mu na 170.Škoda Superb
Zapravo se radi o velikoj francuskoj firmi za koju ja znam najmanje 20 godina. Novi su u Hr, a ime je takvo kakvo je, možda francuzima bolje zvučiRelativno nova osiguravajuća kuća na tržištu sa meni debilnim nazovom.
Visok čovik, fr. dosežeplafonNovi su u Hr, a ime je takvo kakvo je, možda francuzima bolje zvuči
Jesam, isto neka glupa cifra, 350 eura.Jesi li probao s LAQO-u ?
Skuplji je zbog snageJesam, isto neka glupa cifra, 350 eura.
A prije 2 sata platio 150 za Scalu. Ne znam zašto je za ovaj toliko skuplje.
Tako i ja. I sada su najjeftniji, ali i dalje skoro duplo skuplji nego prijašnjih godina.Ja sam već godinama na kompare.hr uvijek super cijena.
A je, ali opet, da je tolika razlika...Skuplji je zbog snage, a i godine vozača su dio izračuna.