Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Kako je najlakše rastaviti far? Tj. skinuti plastiku?
Naručio sam motoriće, projektor i sve to iz 2014. pa bih svoje farove otvorio i očistio, sigurno bi im dobro došlo. I po potrebi zamijenio projektore ako su ovi bolji.

Ne znam kakvi su Citroenovi xenon projektori, to je metal? Jel izgaraju?
 

Cutac

Prèkaroš
Uf, ne u rernu, da mi motori svi izgore.
Probat ću fenom. Tj prvo želim utvrditi kakvi su projektori iznutra, ako su dobri onda neću dirati vjerojatno.
 

Cutac

Prèkaroš
Neće izgoriti u rerni, ako paziš šta radiš. Pogedaj malo detaljnije negdje na netu.
Neće izgorit, dovoljno je dignut na 80c recimo da ljepilo omekša. Makar sam ja osobno sa fenom i šrafcigerima. Nije bilo uredno, al je šljakalo.
Sve pet, javio sam se tipu da želim naručiti i lijevi projektor (originalni oglas je bio za desni), rekao da je da će stornirati narudžbu i staviti novu za oba projektora i na tome je stalo prije 3 tjedna :ROFLMAO:
 

Cutac

Prèkaroš
Stavljene zimske gume i blatarice.
Iznenađen sam koliko su zimske još uvijek dobre. Kupljene su krajem 2017., provocirao sam ih po suhom i mokrom i super drže! Winter Sport 5 iz 2019. na c4 je lošiji, tj. ne drže više kako treba. Ne znam šta Bridgestone stavlja u gume, ali svaka čast!

1701034741268.png
1701034759444.png
1701034771024.png


Nakon dva tjedna vožnje Arteona 2.0 TDI, zaključujem dvije stvari. C4 ima bolju poziciju u autu, ali očekivano glasniji ovjes. Po pitanju same udobnosti nisu daleko.
No VTS s druge strane, iako očito tvrđi, nema ništa glasniji ovjes od Arteona. Kada usporedim sva tri, c4 je jasno niža klasa, ali za VTS ne bih rekao.
Tako da on ipak očito ostaje i dalje kod mene :D
 

Cutac

Prèkaroš
Kako uopće izgleda preko ljeta? :D

Ja sam danas ponosno parkirao VTS u ZG u garaži u zgradi kad već mogu. Da sam znao da će biti 11 centimetara do auta do, ne bi ga parkirao 😨
Valjda će preživjeti 5 dana. I onda još 5 idući tjedan... :LOL:
1701624141373.png
 

Cutac

Prèkaroš
Aha, pa da me susjedi zatuku :D

Ali da, glasan je u garažama. U garažama parking centra pošteno se čuje kad se vozi. Ajde budem snimio cold start ako se sjetim.
 
Na vrh