gdje ćeš manje pa taman se razradioHvala, iako bih radije da je manje kilometara
Ne volim šest znamenaka, meni je veća razlika između 104 i 94 nego između 104 i 194.gdje ćeš manje pa taman se razradio
Tako i ja gledam do nekih 140-150k mi je ono kao super još je to novomeni je veća razlika između 104 i 94 nego između 104 i 194
Smatram da u ovom VTS-u ima još barem 100 tisuća bezbrižnih kilometara, ali opet nije lijepo vidjeti 6 znamenkijeste da tu neki viši algoritmi igraju ulogu al psiha je psiha
Ja sam na c4-jeve kilometre ponosan. 1.4 motor za kojeg svi govore da ne valja, ne samo da mi malo troši nego je eto i prestao piti ulje(da kucnem u drvoJa sam kontra, sa svakim kilometrom sve ponosniji... jedva čekam da Citrać probije 220tkm Na dulji rok maštam barem o 300.000km
U jednu ruku, nema logike! U drugu, imaJa slično kao Ivan, što je više prešao auto - više mu vjerujem.
Ja baš i ne. Vjerujem mu po osjećaju u vožnji više nego po kilometrima. Realno, kilometri mi ništa ne znače, osim ako je moj auto, onda značeJa slično kao Ivan, što je više prešao auto - više mu vjerujem.
:thinking: :thinking:Realno, kilometri mi ništa ne znače, osim ako je moj auto, onda znače
Èesto se nađem u takvim mislima, da ti budem iskren. LOLfilozofiram pa reko možda se čovjek zamislio šta je samnom