ZlatkoC4
Well-known member
krky de mu odmah prodaj one svoje felneÈestitke na kupnji, ljepa kola..
za ta kola ti za ljetnu garnituru idu najmanje 17 cola felne, i 215/50/17
Ja bi prodal ove ljetne 16 kaj si dobil i kupil 17 ljetnu garnituru..
krky de mu odmah prodaj one svoje felneÈestitke na kupnji, ljepa kola..
za ta kola ti za ljetnu garnituru idu najmanje 17 cola felne, i 215/50/17
Ja bi prodal ove ljetne 16 kaj si dobil i kupil 17 ljetnu garnituru..
6 i 8 post pročitaj pa češ vidjeti da se spominje pregled fapa i adetivaSve je to lijepo s tim gumama i felgama, ali nitko ti nije spomenuo nakon tvog pitanja u postu broj 5, da bi na 120.000 trebalo napraviti kontrolu aditiva, a malo nakon toga i pregledati FAP filter.
Daj radije to provjeri, da ne bude opet Citroen bio ona čuvena riječ s hrvatskih foruma.
A ti si iz Kopra... 21.3. sam u Sežani. Ako ti odgovara, možemo se naći tamo, javi porukom (da ne velim baš PM).
Neznam gdje izvlačite ove podatke od 3L nisam nigdje pročitao da im auto troši 3L.Troši im 3l kada kreću u drugoj,voze 60 u 5-oj, i relacije ravnica 20km...:grin: Meni u gradu troši 6l s tim da je dosta i klima upaljena radi prozračnosti, i stalno su neke gužve, a i znam ga nekada u prvoj i drugoj kada je topal malo pritisnuti do 4000 okretaja, da mu malo duša zatitra...sve je to ok,postali smo snobovi niske potrošnje i natjeravanja čiji je manji:grin: mislim motor,broj cilindara i potrošnja...svi bi htjeli luksuz, udobnost,klimu,150 zvučnika i potrošnju tomosa 4 prije 30 godina...