Moj C4 1.6 e-HDI 115 Business

Cutac

Prèkaroš
Osram Nightbreaker Unlimited i Philips X-Treme Vision slove kao najbolje. Tu su se na forumu spominjale i Philips Diamond Vision, ali one valjda nisu legalne kod nas.
Ja osobno imam NB Unlimited i super su mi. Svjetlo nije čisto bijelo, ali daleko je od žutoga, daju puno svjetla i imaju pošteno trajanje(meni već 25000 km, vidjet ćemo koliko još :D).
Jedino što su skupe, ali nema muzike bez para :whistling:

hahehihoh

New member
Posle praznika (4.1.) auto ide na servis zbog problema sa drugom brzinom. Kad je auto hladan, desava se da izbaci iz druge brzine i zaskrta, a rijetko se dogadja i kad je mijenjač razrađen...

hahehihoh

New member
Evo 158.800 km i opet otišla žarulja kratkog svijetla (lijeva). Žarulje su največi problem ovog auta. U jednoj godini sam jih bar 5 komada mijenjao.

diegos

Well-known member
Mozes probat neke bolje zarulje tipa Philips ili Osram, kao sto je vec navedeno, pa javi koliko traju... Iako ne mora to biti do zarulja, citroen ih valjda bas i ne voli :D Ja sam probao neke skuplje Philips i nisu trajale nista duze nego ove od 15kn koje sad kupujem...

mariola

Active member
Tvornicke su najbolje 😂
Ja na autu imam original Citroenove, jos naljepnica Citroen na njima, eno ih traju jos od 2007 kako je auto napravljen.

Hahahahhhaahaha kad bi se lagali 😊
(Malo sale na ovu pricu oko tvornickih)

Lako to....ja kupim nove zarulje za duga svijetla i sav sretan ajd idem ja to zamjenit....aha...malo morgen. Ne bi da si Bog.
Poludim odem u servis kad mi frajer odrapi cifru da ih zamjeni samo sam se okrenio celom nazad. Sunce ti kalajsano kupim 10 setova zarulja sto oni uzmu pare da jedne zamjene. Uzas. Bemti njemacku i majstore koda su od suvog zlata.

hahehihoh

New member
Danas htio promijeniti žarulju lijevog kratkog hoda i nešto se zapalilo/istopilo (ona plastika, koja drži žarulju). Stavio sam novu žarulju ali ne radi ... moram kod električara.

Na vrh