Moj C4 1.6 e-HDI 115 Business

hahehihoh

New member
Danas stavljenji novi brisači Bosch. Prvi izdrzali 105.000 km, drugi 112.000 km, a treci ce vijerovatno prezivit auto.

Evo podatak sa BC jucer.

Na satu preko 217.000 km

Milosh

Test
Više puta sam ponovo čitao da vidim jesi li greškom ubacio još jednu nulu..

Moram pitati, po kakvim vremenskim uslovima/kojem podneblju ti vozis kad ti brisaci toliko traju? Jesu li ikad izloženi ledu i snijegu?

Sent from my Ei-Nis E1 - using buggy and annoying Tapatalk

hahehihoh

New member
Danas sam imao sudar... sa ogradom na ukljucenju na autocestu. To cu morai dole popraviti, jer nemam kasko...

Slike se ne vide, neznam zasto... zato dodajam link

Moraju bit direktni linkovi na slike, završetak tipa .jpg. Probaj www.postimage.org, ponude na kraju konkretne linkove za stavljanje na forum. Plus koristi manju dimenziju, pa će sve lakše disati.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Cutac

Prèkaroš
A dobar si, ja sam mislio da si se baš slupao. Ovo je ništa, malo bubneš čekićem i bude samo izgreban, da popravljati ni ne treba.

visaluteju

Well-known member
Ja sam tako prije mjesec - dva za dlaku izazvao sudar, nešto se iznervirao na poslu i dok sam išao kući sa glavne ceste skrenem lijevo, nisam propustio čovjeka koji je išao tom istom glavnom samo iz suprotnog smjera ...gledam u njega a ne vidim ga...nikada mi se tako nešto nije desilo... on očekivao da ću stati a ja smotao 30cm ispred njega...krstili se i on i ja...

želim brzu i jeftinu popravku....nek smo živi i zdravi to se sve da srediti (iako se čovjek iznervira) ali uvijek je moglo biti i gore

hahehihoh

New member
Hvala za sve odgovore. Ma kod mene je doduse bio telefon krivac. To je jako za:cenzura::cenzura::cenzura:ana stvar, treba se cuvati.

Jeste i felga je dobila, ogulila se ko banana, a itako moram staviti sad zimske gume (na drugim su felgama) pa cu reci nek mi progledajo ako sve ok.

Cutac, hvala unaprijed.

Milosh

Test
Jbg, zao mi je zbog događaja, ali drago mi je da nije bilo šta gore!

Sent from my Ei-Nis E1 - using buggy and annoying Tapatalk

hahehihoh

New member
Juče sam se vozao na posao kad sam udario u trotoar, pukla guma i felga mislim da je za na smeče...

Sad ču staviti zimske gore pa će mo to sledeće godine riješavat

Na vrh