Kad bih mogao to snimiti nekako i jedno i drugo. Škripi kad vozim po neravninama. Slično škripe seleni kad odu samo je ovo tiše (barem meni u vozilu) kao kad je nešto nepodmazano pa povremeno škripne. A onaj zvuk u motoru samo kod gašenja toplog motora. Nivo rashladne tekućine je sada stabilan. Vrijeme će pokazati. A možda sutra ili prekosutra skoknem do Cerića.Kakvo sad cviljenje?
Jest stara tema, ali došao sam drugi puta do škripanja sa desne strane na neravnoj cesti (nosač motora potvrđen ponovo.) Ponudili su podmazati ali i sami znaju da će opet zaškripiti. Nosač je sam po sebi dobar samo što škripiEvo da se i ja javim prvi puta.Redovito vas čitam.Vlasnik sam c4 1.6 vti kupljen u Automehanici prije 2 mjeseca(onaj iz Nizozemske). U globalu sam prezadovoljan sa autom,jedino što sam nakon prvih par stotina kilometara imao problem jer se stalno čulo škripanje pri prelasku neravnina i to kad bi skretao.Također se čulo i zvuk klong klong.Išao sam na reklamaciju u Cs Tratinsku par puta jer mi je najbliže,ali nisu znali šta je.Nakon toga sam išao u Automehaniku i nakon jedno 1 mj zafrkavanja skužili su da se čuje Letva volana.
Pozdrav svima. Negdje sam napisao da je letva zamijenjena. Najduže je trajalo podešavanje traga točkova. Neka optika sa laserom pa su tražili unakrsno snop lasera. Prođeš pored auta ono se poremeti. No napravljeno. Prestalo lupkanje i drži cestu kako treba. No sa zimskim gumama vuče u lijevo. Napumpane su dobro. Ne da mi se križati točkove pa će ići tako. Ionako zimi ne vozim brzo. Garancija u 7 mjesecu ističe pa dotad moram tražiti novi nosač motora. Ovaj baš škripi na neravnoj cesti i preko onih kanalića u Kauflandu i Lidlu kod parkiranja.Koliko dođe izmjena letve volana?
ma sumnjam i to, samo recimo vozim 50 i lagano dam volan na lijevo i eto ti taj zvuk, vratim volan milimetar nestane...kočnice mi znaju skripat ali to većinom kada je vlaga i kiša ...bit će da je francuz počeo pjevušitKočnice?
Meni cvile kad naglije skrećem.
Oću ja morati mijenjati sliku kao mengelaDobro ti ovaj ork kaže...
Tamo nemam kožunMa stavi onu sosobne