Fala na odgovoru slijedeći tjedan idem u servis nisam stigao prije.To je spona ! Ova glava se pojede i lupka o letvu . Pogledajte privitak 9498 To se u paru menja a ne samo jedna. Ubacio sam slike šta je šta .
Fala na odgovoru slijedeći tjedan idem u servis nisam stigao prije.To je spona ! Ova glava se pojede i lupka o letvu . Pogledajte privitak 9498 To se u paru menja a ne samo jedna. Ubacio sam slike šta je šta .
Hm ne znam piše javno.Video je privatan i ne mogu da ga vidim . Ovo je video za one koji bi sami nešto radili .
Da li ovo u mestu pomeraš volan i čuje se to ? Ovo liči na luf u sponi na onom delu gde se zavrće u letviu . Proveri i ono što sam našao onaj video gde onaj podmazuje onaj deo iznad kardana .Hm ne znam piše javno.
Ma ustvari nema pravila, ali skužio sam i da se dosta čuje kad usporavam odnosno kad kočim lagano.Da li ovo u mestu pomeraš volan i čuje se to ? Ovo liči na luf u sponi na onom delu gde se zavrće u letviu . Proveri i ono što sam našao onaj video gde onaj podmazuje onaj deo iznad kardana .
To je simptom silen blokova na viljušci . Mora to da pogleda neko zna šta radi, a takvih je malo .skužio sam i da se dosta čuje kad usporavam odnosno kad kočim lagano.