Kupovina C3 Picassa

steky

New member
Pozdrav ekipa,

nakon 11 god vožnje svih mogućih dostavnih, službenih i inih automobila došlo je vrijeme za kupovinu prvog svog automobila. Trenutno se vozi ženin Chevrolet Kalos i službeni Berlingo 1.6 hdi 66kw mislim da je 2016. Službenog Berlinga vozim malo manje od dvije god i natukao sam cca 55tkm, te nakon toga mi ne dolazi u obzir kupovina ičeg niskog. Kad se navikneš na preglednost i visinu sjedenja nakon berlinga je sve kao da sjedim na praznoj gajbi piva, a Picasso je dovoljno prostran za danas sutra kolica od bebača roknit u portapak. Nakon pustih otvorenih oglasa konačna odluka je pala na C3 Picasso 1.6 hdi. Tražim auto da je barem 2011 ili mlađe te da nema preko 160-170 tkm koji bi nas dvoje trebao služiti barem 7-8 god. Chevi nam je na prodaji pa se nadamo da će se ona uskoro izrealizirati te da ćemo kroz idućih misec-dva iskombinirati Picassa, bar je takav plan...

Molim vas info na što treba posebno obratit pozornost kod kupovine navedenog automobila. Trenutna situacija na oglasnicima 8 od 10 njih je uvoz, te ih ima sa 150-160 tkm s odrađenim velikim servisom te kompletnom servisnom knjiž. Cijene se kreću od 33-45000 kn.
 

Franz

Well-known member
Molim vas info na što treba posebno obratit pozornost kod kupovine navedenog automobila.
Nemoj da te obesrhabri što je uvoz. Ja sam kupio auto od švercera koji ga je uzeo pod astaro za novo od lika koji ga je uvezao iz njemačke. :) Sve se podudara, osim što fali dvije godine servisnje knjige otkakoje auto u HR, ali sam zaključio da nije ni tu omgao napraviti 100.000 u dvije godine.
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Kreni spremat oglase, dugo stoje auti, pogotovo citraći :) Pa cijene kroz mjesece padaju... a ako i ne padnu, a par mjeseci je gore, imaš mjesta za ponudu.
Na toj kilometraži i godinama je sve moguće, pa da nebi bilo. Ulje u mjenjaču i tekućinu za kočnice rijetko tko mijenja, ja bi to odmah odradio...
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Zadnji mi je najatraktivniji... samo di su mu felge? A i okvir kože mjenjača ne sjedi kako spada. Ima broj šasije, nema zapisa o nesrećama.
Sva četri mi djeluju sukladno kilometraži... neke druge zamjerke nemam preko slika, treba ih viditi :)
 
Na vrh