konverzija instrument ploče

smmania

New member
pozdrav,zanima me dal je izvedivo ovo
znači u mom c4 imam ovakvu instrument ploču



a htio bi složit ovakvu



znači imam rt6 navi i ovu standardnu ploču sa izmjenom boje iz bijele u plavu, al jednostavno mi to prejadno i ćelavo izgleda...
 

smmania

New member
našao sam kako,nije neko sveto pismo niti košta.... samo mi treba info još ,znači treba mi tabla za dizela normalno, mogu stavit sa 1.6 ili mora bit striktno 2.0 manualac ko moj? šta je s kilometrima kod izmjene?

uglavnom treba povuc sa navi trip kabal do table i preko bsi-a aktivirat matrix display na dva mijesta.... tablu sam našao ali je s 1.6 hdi i nepoznate kilometraže
 

Cutac

Prèkaroš
Budem ja sutra, ak nitko ne bude prije.

Ima bar 40 kombinacija na service, ne znam koja bi tebi išla.
Odvojeno idu instrumenti i ekran, no ne znam koje su razlike. To bi trebao u ovlaštenom tražiti, ili nađi VIN nekog auta koji ima taj displej.
 

Milosh

Test
Ja vjerujem da je to moguće i da možeš staviti tablu od 1.6 HDi. Ne znam za sigurno, ovo samo pretpostavljam na osnovu svog iskustva sa auto elektronikom. Moguće je da su kablovi koji povezuju tablu i displej i/ili BSI drukčiji, i sigurno treba sve ispravno podesiti u BSI-u i možda u još nekim modulima.
 

Cutac

Prèkaroš
Ali mislim da mora biti nova novcata tabla ili da mora uzeti BSI, ECU i tablu sa donora da bi imao uopće prikazane kilometražu na ekranu.
 

Milosh

Test
E za to nisam siguran, ali vjerujem da se sve može namjestiti sa pravom opremom. To oko kilometraže treba pitati švercere autima. :)
 

Kele

PSA Fan
Kod citroena kilometraza je upisana u bsi i u tablu.Ako se na nekom od ta dva modula pojavi veca kilometraza,odmah tu vecu kilometrazu povlaci i onaj drugi modul na kom je kilometraza manja.Ako na novoj tabli imas manje km nego na staroj,nemas brige onda jer nova tabla ce povuci kilometrazu iz bsi-a.Ako pak na novoj tabli imas vecu km nego na staroj,onda kada je prikopcas,bsi ce da povuce tu vecu kilometrazu.
 
Na vrh