Pozdrav svima, znam da je o letvi bilo već dosta priče, ali nisam uspio ući u trag svom problemu, pa bi volio da mi kažete svoja iskustva. C4 seduction, nizozemac, 20 tkm, 1.6 vti. E sad kad stojim na mjestu i cimam volan lijevo i desno, lupka mi u kotačima i pod nogama, kad se vozim i prelazim preko plitkih rupa i neravnina mi lupka u kotačima, više desnom, lupka ili klapara, ovisi o neravninama, ne čuje se na većim rupama i pregibima, već samo na plitkim isto tako se čuje i na kockama na mesničkoj za one koju su iz zg
, Ako imate isti auto, probajte cimati volanom dok ste na mjestu pa da imam feedback od još nekog. Ovi u servisu mi svaki put kažu da nisu ništa našli, a sve skupa se pojačava stalno. Garancija mi je pri kraju, a nisam ništa otkrio. Do sad sam išao u tratinsku, i tamo su me odkantali pristojno da nisu ništa našli. već pet puta sam im to napomenu, svaki put se prave blesavi. Sugestije kao što bi to moglo biti mi nisu toliko potrebne jer mi je jasno što može biti, zanima me da li tko od vas ima ili je imao takav problem i u kojem servisu ga je uspješno rješio pod garancijom. Hvala svima unaprijed