Kakve su nam to ceste?! 🚧 🚦

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
U ZG se stvari mijenjaju. U firmi gdje radim, kompleks sagrađen 2017. je i garaža i parkirališe jako komotno. Kod mene u novogradnji je i podzemna garaža i pakirng sasvim komotan za moderne aute. Auti su debelo između crta i možeš vrata na zub i pol otvoriti normalno izaći i ući bez potpisivanja na tuđi lak. Preporodio se, jer mi auti više nisu na milost prolaznicima 24h

Stvari su se trebale počet mijenjat prije 20+ godina tako da bi danas bile standard a ne izuzetak

Pričam napamet, al poprilično sam siguran da je najnovija norma za okomite parkinge 2,5m širine, tj. nema uporabne bez te širine, JUS više ne prolazi :)

Negdje su i bez obaveze krenuli širiti, tipa Tower Rijeka... u dijelu garaže su pretvarali tri parking mjesta u dva komotna.

Al opet, znam da je i bilo crtanja parkinga za pregled, pa onda novo crtanje nakon pregleda i dobivanja uporabne... no to su bili privatni parkinzi stambenih zgrada, tj. kemija investitora.

nero81

Well-known member
Donator foruma
Kako je u onoj garazi iznad bivseg teatra fenice? Ili kod medica? Zadninput kad sam bio bi i stojadina tesko uparkirao

NightSTALKER93

Well-known member
Donator foruma
Vidio sam to na fejsu jutros. Suludo! Skoro mi se stislo govno dok sam sjedio na tronu...
Ali meni nije jasno kaj prođe glavom tog vozača? Znači ako već želi pretjecati, zašto ne odmah nakon bijelog Forda ili kaj je već bilo? I di je priprema (na branik, niža) ili nešto? Sjetil se na pola, sad bi ja sa krapwagenom išao...I ono, ako vidiš da ne ide, zašto se nije vratio odmah u traku iza, ohladio glavu i dalje lagano...or whatever.

Cutac

Prèkaroš
Jer su ljudi glupi, plus ne postoji prava posljedica u našem društvu. Bilo da bude kažnjen od strane zakona zatvorom, ogromnom globom ili batinama ili da su ga ovi u ova dva auta išli zaustaviti i polomiti, ne bi takve ****arije izvodili jer bi se barem bojali.

Prekjučer raskrižje kod remize na slavonskoj, ekipa se natrpala i napravila čep. Oke, idem od strane ljubljanice na motoru, pali mi se zeleno i krenem kroz raskrižje, proći ću između auta i kako se počelo čistiti, frajer koji je zapeo (a stoji malo ispred svog semafora, dakle ne smeta, treba se poklopiti po glavi i ostati tamo) kreće i to u punom gasu, a ja ispred njega, i trubim mu jer je debil. On otvara prozor, trubi, nešto jebe majke i mislim si krv ti staru jebem (ima možda 65 godina), imam faking oklop na sebi, duplo sam mlađi i treniram, sahranim te prije nego stisneš šaku. Radi to jer zna da mu ništa neće biti jer ja da sam mu samo retrovizor odvalio, ja bih najebao, on ne bi.

Ljudi se ničeg ne boje, zato nam je tako kako je.

Općenito nema kulture, prvenstveno u klincima, ženama i takvim prdonjama od 65+. Koliko puta u trgovini stojim na 3 centimetra od police da ne smetam, krenem uzeti nešto i netko se ugura i stane ispred mene, doslovno u osobni prostor i kad ih gurnem (tj. nastavim raditi što sam krenuo kroz "prepreku") me gledaju ko pura u drek. **** te isus.

Na vrh