vborovic
C5 modifikator
Uzeto iz Hitchcockovog trilera "Propuh - tihi ubojica" ...ovdje uvijek puše vjetar i čovijek mora biti na oprezu...
Uzeto iz Hitchcockovog trilera "Propuh - tihi ubojica" ...ovdje uvijek puše vjetar i čovijek mora biti na oprezu...
Ne bi smio da ostane bez plina.danas sam punio klimu prvi puta jer već u martu sam vidio da slabije radi, nije više radio ni kompresor, kaže majstor bilo plina skroz malo...
malo me uplašio s time da kao citiram ''takav auto nebi smio imati punjenja osim ako negdje ne pušta... napravio je znači sve vakumiranje, diagnostiku ništa, punjenje uv nekom bojom ako slučajno pušta da vidimo gdje...sada sam palio super hladi...
pogledam na citro servisu ako me prime u novom mestu zbog gužve, tamo sam pravo zadovoljan sa uslugom...Ne bi smio da ostane bez plina.
Šta ti je pokazao UV?
Meni je morao mijenjati hladnjak, pa se nadaj da pušta negdje drugo.
sve mi se čini da sam i ja na istomMeni je bio problem u hladnjaku klime. Neka cijevčica je puštala. Promijenjeno, pa sada radi k'o urica.
Inače to je boljka naših C4 i 308.
nebi komentirao uslugu, jer radionica je ono jedna od većih, samo majstori su različiti ja sam naletio na čovjeka kojem više nebi vozio auta jer već se izgubio u aparaturi sa oznakama i da nisam bio blizu bi mi postavio postavke od c4 picasso nebi više u detalje ima toga još...znači citroen servis NM, tamo momci znaju šta rade ali mi je bilo glupo za punjenje da idem 50 km ali eto bolje da sam...Pa ako su ti stavili boju, otiđi do tog ranijeg servisa da ti pod UV lampom vide gdje pušta. Taj pregled je gratis, jer su ti boju vjerojatno naplatili.