Hvala na "sretno". Što se drugog dijela tiče, vozim od 1982,od krama do novih auta. Ni sa jednim nisam imao nekih posebnih problema. Moji su auti uvijek bili održavani kao da su novi, bez obzira na godine, km ili marku. Isto sam prenio na sina. Kroz naš ruke prošli su Zastave, Fiati, Citroeni, Peugeoti, VW-ni, Volvo, Fordovi. Ni jedan nikad nije imao neki kvar da vi mogao reći da auto generalno ne valja. Imamo dijagnostiku za PSA, Forda, te FAC kao i univerzalni Launch na raspolaganju(kupljena u dealu sa mehaničarem koji je prijatelj sa sinom). Prijateljujemo i sa jednim od jačih autoelektroničarima u Istri(radi sa svim ovlaštenim servisima u Istri). Ako i bude problema, biće riješeni.
Samo da pitam a koji bi auto onda trebali kupiti da ne očekujemo problema a da je godišta od 2016 do 2020?
Upravo ovaj koji sam ja kupio ako mislimo na motor. Ti motori imaju problem sa usisom ulja u uljnu pumpu koji se rješavaju zamjenom jedne brtve nakon čega je to rješeno trajno. Nema Adblue, problem manje. Ima naravno dpf i egr i sve što ide uz to no to nije ništa što čovjek sa iskustvom ne može rješiti.
@ MacSlavko ,za par dana ide i prvi upgrade, ugrađuje se stražnja kamera, pošto u ovoj opremi ima samo senzore