moramo pričekati da naiđe super moderator, oni mogu naknadno otvarati ankete...
BTW, podulji, ali odličan tekst preveden na engleski iz jučerašnjeg francuskog Le Mondea: Half-century of health scandals
moramo pričekati da naiđe super moderator, oni mogu naknadno otvarati ankete...
To su govn@ koja bivaju financirana od drugih gov@n@... Ali problem je kaj se ti i ja oko toga srdimo - a političarima i vlastodršcima je u interesu da im ugađaju kako bi i sami bili financirani od strane onih drugih govan@... To ti je slično onoj situaciji kak recimo tajnica vu nekoj firmi vedri i oblači tračevima i prognozama - a uz to jedino kaj zna je kavu skuhati. Ili ono kad podmitiš suca na utakmici i onda ideš u kladionicu uplatiti listić...Pa, mamicu im njihovu, tko je uopće dao pravo i toliku važnost tim nekakvim agencijama? Koji je njihov temelj relevantnosti određvinja sudbine čitavog naroda i zemlje? Šmrknem im se na "agencije".
to su agencije za sjebavanje ekonomije i ništ više. kam su bili njihovi mali prištavi analitičari dok su ameri sjebali svjetsko gospodarstvo? ****e. poštena novina i televiza bi ih trebala tak pošteno izignorirati, a ne im još davati prostora za njihove "evaluacije".To su govn@ koja bivaju financirana od drugih gov@n@... Ali problem je kaj se ti i ja oko toga srdimo - a političarima i vlastodršcima je u interesu da im ugađaju kako bi i sami bili financirani od strane onih drugih govan@... To ti je slično onoj situaciji kak recimo tajnica vu nekoj firmi vedri i oblači tračevima i prognozama - a uz to jedino kaj zna je kavu skuhati. Ili ono kad podmitiš suca na utakmici i onda ideš u kladionicu uplatiti listić...
Ali kume, naš lepi i prvi podprecednik i minister ekonomije se svojski trude da udovolje tim piščajivcima! Fučkaš domaće ovce i stoku sitnog zuba!to su agencije za sjebavanje ekonomije i ništ više. kam su bili njihovi mali prištavi analitičari dok su ameri sjebali svjetsko gospodarstvo? ****e. poštena novina i televiza bi ih trebala tak pošteno izignorirati, a ne im još davati prostora za njihove "evaluacije".
To su govn@ koja bivaju financirana od drugih gov@n@... Ali problem je kaj se ti i ja oko toga srdimo - a političarima i vlastodršcima je u interesu da im ugađaju kako bi i sami bili financirani od strane onih drugih govan@... To ti je slično onoj situaciji kak recimo tajnica vu nekoj firmi vedri i oblači tračevima i prognozama - a uz to jedino kaj zna je kavu skuhati. Ili ono kad podmitiš suca na utakmici i onda ideš u kladionicu uplatiti listić...
Mislim da ovo puno, čak i previše objašnjava:to su agencije za sjebavanje ekonomije i ništ više. kam su bili njihovi mali prištavi analitičari dok su ameri sjebali svjetsko gospodarstvo? ****e. poštena novina i televiza bi ih trebala tak pošteno izignorirati, a ne im još davati prostora za njihove "evaluacije".
Zato sam i napisal to - boli njih kita... To ti je to namjestiš lijepo ishod utakmice i onda ideš u kladionicu zgrnut lovu.Mislim da ovo puno, čak i previše objašnjava:
pa, da. tak sam si i mislil. NWO. ali slepci naravno i dalje niš ne vide neg uzimaju "mišljenje" neke izmišljene firme s izmišljenim kriterijima i procjenama za ozbiljno.Mislim da ovo puno, čak i previše objašnjava:
Standard & Poor's (S&P) is a United States-based financial services company. It is a division of The McGraw-Hill Companies.
A taj The McGraw-Hill Companies je publicly traded corporation headquartered in Rockefeller Center.
Companies pay S&P to rate their debt issues, and destroy nations credit ratings. As a result, some critics have contended that S&P is beholden to these issuers and that its ratings are not as objective as they ought to be and that, in fact, this "pay to play" model makes their ratings meaningless at best and perhaps would more accurately be compared to the role of the "shill" in a game of three card monte.
In April 2009, the company called for "new faces" in the Irish government, which was seen as interfering in the democratic process. In a subsequent statement they said they were "misunderstood"
Ne samo po pitanju tih agencija nego općenito! Si primjetil da nikoga baš ne ferma kaj trgovci/mešetari dižu cijene osnovnim živežnim namirnicama, gorivu, ovome onome.. To je problem!!! Većina slježe ramenima, ne mrda, i gleda kak ih se guzi odostraga. Diže mi se kosa na glavi dok vidim anemične kometare sugrađana na Tv-u.mene čak već počinje i lagano frustrirati da nitko, ali baš nitko do sad se nije setil uopće postaviti pitanje
Mene poskupljenja hrane baš i ne uzbuđuju preveć. Ipak živima na selu i 90% kaj jedem i pijem je domaće proizvodnje: vrt/gorice/voćnjak/kokošinjac/svinjac.Ne samo po pitanju tih agencija nego općenito! Si primjetil da nikoga baš ne ferma kaj trgovci/mešetari dižu cijene osnovnim živežnim namirnicama, gorivu, ovome onome.. To je problem!!! Većina slježe ramenima, ne mrda, i gleda kak ih se guzi odostraga. Diže mi se kosa na glavi dok vidim anemične kometare sugrađana na Tv-u.
Tu kartu su napravile kapitalističke svinje koje su osamdesetih odlučile razj.bati tu državu i to gospodarastvo jer su bili ugroženi. Isto rade i s ostalim državama u današnje vrijeme - bliski/srednji/daleki istok, afrički kontinent, južna amerika...naišao sam jednu zanimljivu fotku, proizvodnja u ex-yu...