Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Količina gluposti na tom sajtu nadilazi i trash. :) Èitajuću ovo, Icke mi izgleda kao sasvim normalan čovjek. :)

Dalibor

Dado Tornado
gledao sam interview sa general wooom na netu u pressingu...
...i na pitanje voditelja kako može biti bolje, mislim da odgovor može biti samo tako da svatko od nas postane aktivist, novinar istraživač...

nedavno sam razgovarao s jednim čovjekom sasvim nevezano za citroen, židove, eu, ratove... i iz čistog mira je počeo o tome kako je pokrenut 2. svj. rat, i tehnologijama u svjetskim ratovima koje su bile ciljano pripremane godinama unapred... o ovoj preraspodjeli novca (kako se to kaže "recesiji") koja je desetljećima bila planirana...

znači ljudi koji se žele informirati, imaju načine doći do informacija zahvaljujući internetu... i šteta je vidjeti da ljudi danas u 21. st. puše spike koje im crtaju na telki ili jutarnjem...

Ciki vts

New member
Onaj koga zanima ce saznati sve i informirati se, ali mislim da je malo takvih. S druge strane, nekako mi se sve vise cini da ljudi postaju znatizeljniji oko pozadine ovoga svega.
I drago mi je zbog toga, barem dok ne pocnu potpuno kontrolirati internet kao u kini npr.

Dalibor

Dado Tornado
ekipa koja čita ovu temu treba pogledati sebe i sve te sjebane ljude oko sebe, i zamisliti da su u kontaktu sa milijardama i trilijunima novaca.
i sad zamisliti sve te bogate sjebane poštovatelje vraga kroz 3,4 generacije obitelji, djedovi roditelji djece unuka...
i onda se tek dobije donekle predodžba koliko je svijet zastranio zadnjih 200 god. zbog toga što "napredak" ovisi upravo o takvima.
teško uopće možemo zamisliti tko nam kroji istinu o svijetu u kojem živimo i koliko je ona morbidna.

Marko

Well-known member
E, da je Nikola Tesla barem poživio duže i da je imao više sponzora i manje njemu zavidnih neprijatelja koji su sabotirali njegove projekte...
Primjerice, struja bi tekla poput wifija svima i to po flat rate-u. Èovječanstvo bi sigurno išlo u boljem smjeru.

Marko

Well-known member
Nebi mi tu laprdali da na vlastitoj koži ne doživljavamo kak nas svako malo s nekim novim sranjima prcaju, novi porezi, nameti, manja prava, svakodnevna nepravda oko nas...

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Trash ili ne to su cinjenice. ;)
Znam da se zajebavaš.
Meni je uvijek interesantno kako na svim tim okultnim blogovima autor uvijek nastupa anonimno i uvijek prenosi uglavnom teze "proslavljene" ekipe koja zarađuje na svojim ludim interpretacijama i teorijama zavjera.

Interesantno je kako nikad i nigdje niti jedan prof.dr.sc. ili najmanje mr.sc. :) nije nikad stao poduprijeti takve teorije.

Svaki klinac danas može otvoriti istinaosvijetuukojemzivimo.com i lupati po tastaturi.

Npr. one priče o depopulaciji svjetskog stanovništva, itd. :)

Marko

Well-known member
Evo vam, ak ste gledali puls nacije sad u ponedjeljak (zdeslav, ti jesi valjda) - trebao je voditelj ugostiti normalne građane (većinu u društvu) i dati njima punu minutažu da oni pričaju o stanju u našoj državi u emisiji - a ne de je imao neke nadobudne, razmažene, djetinjaste goste koji su se prepucavali kao mala djeca...

Svaki dan vidite kakvi nam sve likovi dolaze u prvi plan - ne zna spojit tri rečenice a da nisu proste i da bar imaju nekog realnog smisla, da možeš reći da vidiš na čovjeku ajde bar se trudi bude nešt iz njega. Imate prilike gledati spodobe koje ako bi sudili po ponašanju i kulturi nikad ne bi ste rekli da imaju miljune eura ušteđevine, ogromno bogatstvo i da kormilare posredno ili neposredno nečijim životnim sudbinama (danas jesi sutra nisi). Onih godina većina njih je bila niko i ništa bilmezi kao što su i ostali s jedva jednim koferom punih potrganih hlača, zaflekanih majica, krampom od auta i s trodnevenom bradom - a lopovlukum i diobom pljena društvene stečevine (po receptu 200 obitelji) danas su "stupovi" društva i okosnica naše privrede... I kamo mi to idemo dragi moji?

Svaki ima da napiše kak je došal do prvog miljuna, i u uskok na razgovor s kontrolom na detektoru laži! Porezna - nebre dokazati imovinu - flis zapljena te iste imovine... Oooo ima načina...

deda

New member
Problem je nastao što se pametni,kulturni,moralni i školovani ljudi nisu usudili drpat,jer su svjesni što bi ćinili i njihova im etika to ne dozvoljava,a upravo zbog toga na scenu nastupaju divlji,bezkrupulozni primitivci,jer on nema moralne prepreke i odgovornosti,isto kao i kriminalci,oni nemaju usađen osjećaj odgovornosti , jer ga nije imao tko u kojekavim primitivnim i nekulturnim sredinama usadit.Zato su upravo takvi isplivali i mažnjavali i sada gospodare.Eto primjer nekada slavnog Rocfelera,koji se obogatio na prodavanju nafte u I svjetskom ratu tokom cijelog rata do kraja,Njemcima,Amerima i Englezima.Nije ga uopće zanimalo što prodajom te iste nafte Švabama omogućuje da njegovi sunarodnjaci ginu na frontu.A što je bilo kod nas za vrijeme rata,a?

Marko

Well-known member
Zato su upravo takvi isplivali i mažnjavali i sada gospodare
Netko je omogućio da ti naši današnji velemajstori dođu tu di jesu, nisu sami koliko vidiš mogli to sve rješiti. Ono što je osobito i do neba iritantno je inertan narod koji samo šuti umjesto da reagira i zato i jesmo u takvim govnima danas...

A što je bilo kod nas za vrijeme rata,a?
Isto kao i kod rokfelera, ma želudac ti se okrene dok čuješ te ratne priče kak su šuraili s naftom i oružjem, teritorijem.

deda

New member
Milion puta sam si već rekel,zakaj ja nisam takav šuft,mogel bi radit kaj hoću bez imalo grižnje savjesti,a ne da se ovak žderem gledajući sve to.

Dalibor

Dado Tornado
Eto primjer nekada slavnog Rocfelera,koji se obogatio na prodavanju nafte u I svjetskom ratu tokom cijelog rata do kraja,Njemcima,Amerima i Englezima.
rokfeler je još krajem 19. st. muljao sa zakon dok se bavio petrolejom.
bilo je svađega, i podmoćivanja i poskrivećkog udruživanja.
lik je posao toliko bogat i pokvaren da je država morala u prvoj polovici 20. st. njegov standard oil podijelila na dvije kompanije (exxon i mobil valjda).
ali njegovi su posli došli na vidjelo zbog rada jedne smione novinarke istraživačice, a ne "jer su institucije radile svoj posao"...
njemački avioni propelerci trebali su jedan aditiv koji je proizvodio upravo rokfelerov standard... što je rat...

Netko je omogućio da ti naši današnji velemajstori dođu tu di jesu
što misliš zašto smo zahladili odnose s rusijom?!
amerika je tako rekla, a jadranka i ivo slušali, čak i malo pretjerano.
pa je putin hrvatsku prekrižio sa svih karata.
amerika je pokrenula balkanske ratove (uz pomoć soros foundacije i NED), da bi nakon rata kontrolirala naše političare.

Npr. one priče o depopulaciji svjetskog stanovništva, itd. :)
engleska kraljica posjeduje jednu šestinu teritorija na planeti zemlji.
misliš da ona recimo ne voli imati kontrolu nad onim što se događa na njezinoj "zemlji".
ima takvih primjera jako puno.
i kada se takve osobe udruže tko zna kakve su im ideje. ali nekako sam siguran kako se ne vode za tim da mirko iz mirkovaca bolje živi. prije da bi mirko bio kolateralna žrtva.

Ciki vts

New member
I jedna pozitivna vijest:

Scientists Cure Cancer, But No One Takes Notice
Pa iskreno, i nece bas biti tako pozitivna, vitamin B17 je odavno priznat kao lijek protiv raka, ali pitanje je kome je cilj nekoga uciniti zdravim?
Od zdrave osobe nitko nema profita.
Od bolesnih ljudi farmacije zive.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh